Dolar 32,3120
Euro 34,9915
Altın 2.444,94
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Trabzonspor ile anılan Cenk Tosun teklifleri açıkladı!

Trabzonspor ile anılan Cenk Tosun teklifleri açıkladı!
20 Mayıs 2022 09:13
308
A+
A-

Transferde adı Trabzonspor ile anılan Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken adı bordo mavili takım ile anılan Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

Sabah Spor’a açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, Türkiye’ye transferi için yeşil ışık yakarak, ‘’O heyecanı özledim. Türkiye neden olmasın? Süper Lig’i bilen bir oyuncuyum. Menajerimle ve babamla oturup en iyi kararı vereceğiz. Türkiye’de minimum 15 gol atarım diye düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı.

HEDEFLERİ OLAN TAKIMA GİDECEĞİM…

Cenk Tosun, İngiltere’den ayrılacağını açıklayarak, ‘’Evi toparlıyorum. Burada konu para değil, Şampiyonluk yarışını özlüyorsunuz. O yüzden hedefleri olan yarışmacı bir takıma gideceğim. Benim için bu şartlar İngiltere’de yok.’’ dedi.

TÜRKİYE’DEN TEKLİFLER VAR…

Türkiye’den teklifler aldığını belirten Cenk Tosun, ‘’Bonservisi elinde olan bir futbolcuyum. Türkiye, İngiltere, İspanya, Amerika ve Dubai’den teklifler var.’’ ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KARİYERİ

30 yaşındaki forvet oyuncusu Türkiye kariyerinde çıktığı 208 karşılaşmada 83 gol 32 asistlik performans sergiledi.

EVERTON KARİYERİ

Everton ile 61 karşılaşmada görev alan Cenk Tosun 11 gol 6 asistlik katkı sağladi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.