Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Trabzonspor’dan Tanase Atağı

Trabzonspor’dan Tanase Atağı
12 Mayıs 2022 22:37
494
A+
A-

Trabzonspor transfer haberleri.. Süper Lig 2021-222 sezonu şampiyonu Trabzonspor, Romanya Ligi’nde FCSB’de forma giyen Florin Tanase’yi kadrosuna katmak istiyor.

YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı Alper Dural

Süper Lig’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.Rumen basınında yer alan haberlere göre; bordo-mavili takım, Romanya Ligi takımlarından FCSB’de forma giyen 10 numara oyuncusu Florin Tanase ile ilgileniyor.

Kiralamaya sıcak bakmıyorlar

Haberde, Fırtına’nın ilk olarak oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istediği daha sonra bu opsiyonu kullanmak istediği belirtildi.27 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunun 3 milyon Euro olduğu ve aylık 30 bin Euro kazandığı belirtildi.Ancak, Rumen ekibinin 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Tanase’yi kiralamaya sıcak bakmadığı belirtildi.

19 gol ve 7 asist performansı

Ayrıca, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bu transferde titiz davrandığı, Galatasaray’ın Cicaldau ve Morutan’a verdiği büyük paraları vermemek içn de büyük çaba sarf ettiği kaydedildi. Bilindiği üzere oyuncunun ismi geçen yaz transfer döneminde Trabzonspor, Al Nassr FC Riad, Sivasspor ve Medipol Başakşehir ile anılmıştı.Bu sezon FSCB ile 33 maça çıkan ve 2 bin 825 dakika sahada kalan Florin Tanase, 19 gol ve 7 asist ile takımına büyük katkı sağladı

Florin Tanase kimdir?

Yaş: 27
Ülke: Romanya
Mevki: On numara / Yan Mevki: sol açık, forvet
Oynadığı takımlar: FC Voluntari
Altapı: Academia Hagi
Ayak: Sağ
Boy: 1,85
Güncel piyasa değeri: 5.5 milyon Euro

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.