Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Trabzon’da Maraş Caddesi için tarih belli oldu! Son durum…

Trabzon’da Maraş Caddesi için tarih belli oldu! Son durum…
12 Mayıs 2022 16:20
284
A+
A-

Trabzon’da bir süre önce araç trafiğine kapatılan Maraş Caddesi’nin, Postane ile Meydan arasında kalan bölümünün yayalaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

FİZİKİ GERÇEKLEŞME YÜZDE 53

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun 15 Haziran’da bitirileceğini açıkladığı Maraş Caddesinde, çalışmaların fiziki gerçekleşme oranının yüzde 53 ile yarısını geçtiği öğrenildi.

TOPLAMDA 13 MİLYON TL’YE MAL OLACAK


Toplamda 13 Milyon TL’ye mal olacak projede öncelik Meydan tarafına verilirken burada otoparklar ve 5 yıldızlı otel için ayrılan yolun taş döşemesi de bir kaç gün içinde biteceği görülüyor.

76 AĞAÇTAN 70’İ DİKİLDİ


Beton dökme işinin sadece Postane tarafında kaldığı görülürken, bölgede yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Alana toplamda 76 adet ağaç dikileceği kaydedilirken bunlardan 70’ninin dikildiği, 6 adedinin ise yerine koyulma çalışmasının sürdüğü kaydedildi.

15 HAZİRAN’DA AÇILACAĞI BİLDİRİLDİ

Atık su, yağmur suyu gibi Atık Su işlerinin, sulama ekipman montaj çalışmalarının tamamlandığı kaydedilirken, elektrik malzemelerinin de bu ay içinde, tamamlanacağı kaydedildiydi. 
Alana ayrıca 17 adet çöp kutusu ile 61 adet irili ufaklı oturma bankları da koyulacağı belirtiliyor. 
Sözleşme bitiş tarihinin 7 Ağustos 2022 olmasına rağmen, yetkiler çalışmaların belirlenen takvime göre gittiğini havaların da güzel gitmesi ile birlikte hedef koyulan 15 Haziran tarihinde Kahramanmaraş caddesinin kullanıma açılacağını belirttiler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.