Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















KAMUOYUNA Büyük Trabzonspor Camiasına Saygıyla…

KAMUOYUNA Büyük Trabzonspor Camiasına Saygıyla…
11 Mayıs 2022 17:15
473
A+
A-
Ülkemizin ve Dünyanın her karışında derinden hissedilen ve hakkıyla kutlanılmaya devam eden Trabzonspor’umuzun sekizinci şampiyonluğu, sadece ligi birinci sırada tamamlamış olmaktan çok öte, milyonların kalbinde ve zihninde büyük motivasyon, sevinç ve coşku yaratmıştır.
Trabzon Dernekleri Federasyonu’muz da Yenikapı’da, bu coşkunun ve duygu selinin daha güçlü hissedilmesine, derin anlamlarının daha iyi anlaşılmasına, tüm dünyada duyulacak kuvvetli bir haykırışa dönüşmesine öncülük etmiştir.
Yenikapı’da Şampiyonluk Kutlaması Programı, güçlülere karşı mücadele ederek kazanmanın sembolü, yenilmezleri yenen hayallerin kahramanı Trabzonspor’a ve büyük taraftarına yakışan muhteşemlikte gerçekleşmiş, üç yüz kırk bin Trabzonspor sevdalısı, sükunet içerisinde ve olgunlukla şampiyonluğun tadını çıkarmışlardır.
Trabzonspor’umuzun Dünyada ses getiren sekizinci lig şampiyonluğu ve haklı kutlamaların, malum kesimlerde rahatsızlık derin yarattığını da hayretle ve endişeyle izliyoruz. Kendi başarısızlıklarını, Trabzonspor’un üstün başarılarına bağlamak ne büyük hüsrandır.
Bu çevrelerin bilmesi gereken şey; Trabzonsporlu olmanın, bir taraftarlıktan fazlasını ifade ettiği, yaşamın her alanında haklıdan yana, iyilik ve baş kaldırı timsali olduğu, Trabzon’un asri futbol kenti olduğu gerçeğidir.
Bu türden hezeyanlar ve ağlamalarının, ne ülke futboluna ne de temsil ettikleri camialara hiçbir faydası olmadığı gibi, kendi camiaları tarafından, zamanı geldiğinde düşüşlerini hızlandıran bir tokat gibi yüzlerine vurulacağı bilinmelidir. Tüm takımlar ve taraftarlarına beslediğimiz saygı ve kardeşlik duygusu asla zedelenmeyecektir.
Yenikapı’dan tüm Dünyaya haykıran Trabzonspor sevdalıları için, gecesini gündüzüne katan; TDF Yönetim Kurulumuza, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu nezdinde tüm çalışanlarına, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu nezdinde tüm teknik ekip, futbolcular ve yöneticilerine, İstanbul Valiliği nezdinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve tüm kolluk kuvvetlerimize, sahnede görev alan tüm sanatçı ve sunucularımıza, bu devasa organiasyonun asıl öznesi, katılımlarıyla ve coşkularıyla alanı dolduran yüzbinlerce Trabzonspor sevdalılarına, bu coşkuyu tüm dünya ile paylaşan basınımızın güzide temsilcilerine, bizleri televizyonlar ve internet üzerinden evlerine misafir eden herkese sonsuz teşekkürler.
“İnadına Şampiyon, Karakteriyle Şampiyon Trabzonspor”’umuz için,
“O sene bu sene, bundan sonra her sene…”
İsmail ŞATIROĞLU
Tdf Genel başkanı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.