Dolar 32,1930
Euro 35,0121
Altın 2.510,23
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Trabzonspor’un şampiyonluk kupası Ankara’da ziyarete açıldı…

Trabzonspor’un şampiyonluk kupası Ankara’da ziyarete açıldı…
9 Mayıs 2022 21:08
299
A+
A-

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun bitimine üç hafta kala şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor’un kupası, Ankara’da her yaştan taraftarın ziyaretine açıldı.

Trabzonspor’un kupası, geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Binası’nda Trabzonsporların ve sporseverlerin ziyaretine açıldı. Üzerinde “Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu” yazan kupa 74 santimetre uzunluğunda ve 10 kilo 300 gram ağırlığında. Kupanın 9 kilo 300 gramı 925 ayar gümüş, 1 kilosu ise 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama olarak üretildi. Ana esin kaynağı Selçuklu Yıldızı’nın birlik ve beraberlik unsuru yer alan kupa çarşamba gününe kadar sergilenecek. Kupayı ziyarete gelen sporseverler, kupanın önünde özçekim yaparak yaşadıkları anı ölümsüzleştirdi.

AİLECEK, KUPAYI ZİYARET ETTİLER…
38 yıllık hasretin ardından Trabzonspor’un şampiyonluğuna şahitlik eden Kutru çifti, 7 aylık bebekleri Musab ve 3 yaşındaki kızları Amine Hüma’yı alarak kupayı ziyaret etti. Kupanın önünde onlarca fotoğraf çekilen aile, daha sonra memleketlerinden arkadaşlarını arayarak görüntülü konuştu.
Mustafa Kutru, şampiyon oldukları için mutlu olduğuna vurgu yaparak, “Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik bence. Ben, ‘O sene bu sene, bundan sonra her sene’ diyorum. İnşallah bundan sonra kupalara ambargo koyacağız. Oğlumun bu kupayı görmesi onun şansına oldu. 7 aylık. Allah öyle nasip etti. Mutluyuz. İnşallah bundan sonra her sene göreceğiz” dedi.

ŞU ARMA HER ŞEYE YETER
Trabzonspor’un 38 yıl sonra değil, 11 yıl sonra şampiyon olduğuna dikkat çeken Sümeyye Kutru ise, “Fazla söze gerek yok. Şu arma her şeye yeter. Şampiyonlar ligine bu forma ile çıktık biz. Bunu başkası takmadı” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.