Dolar 32,3548
Euro 34,7844
Altın 2.393,17
BİST 10.265,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Ömer Erdoğan’dan Trabzon sözleri: ‘Sezonun en iyi takımını unutmamak lazım’

Ömer Erdoğan’dan Trabzon sözleri: ‘Sezonun en iyi takımını unutmamak lazım’
6 Mayıs 2022 22:39
361
A+
A-

Şampiyona Trabzonspor, Hatayspor deplasmanında 1 – 1 beraberlikle ayrıldı.

Maçın ardından konuşan Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, “Hakettiğimiz  1 puanı aldık. Rakibe fazla gol pozisyonu vermedik. Belki ilk yarı rakip bizden daha fazla topa sahip oluyor gibi görüntü vardı. 
Bir tane direkten dönen topumuz var. Kaleye girebilirdi. 
Uyarmamıza rağmen çıkış anında merkeze atılan topla yediğimiz gol bizi üzdü. Devamında oyuncu değişiklikleri ile baskıyı arttırdık. Dönen topları kazanmaya başladık. Sadece final paslarında sıkıntı yaşadık. 49 tane orta kestik, 10 tanesi isabetli oldu. Etkili orta değildi. Final paslarını daha iyi atabilseydik daha önce golü bulup galibiyete zorlayabilirdik. 
İki takım da seyir zevki futbol oynadı. İki tarafta pozisyonlara girdi. Bizde 1 puana razı olduk. Uzatmada gelen gol. Senenin şampiyona en iyi takımıyla karşı karşıya gedik. Bunu unutmamak lazım” diye konuştu.

Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti: 
Benden önce de Erol hoca, Abdullah hoca, Okan hoca Türkiye’de değişime adım attı. Bizim gibi genç hocalara kapı açtı. Bizden tecrübeliler yanlış anlamasın ama onların bir dönemi vardı. Belli dönemden sonra bize teslim ettiler. Bizde bu bayrağı sağlıklı şekilde taşıyıp, birden sonra genç hocalara bu şansı kulüplerin vermesi için başarılı olmak çok önemliydi. 
Çağdaş hoca, İlhan Palut’un burada çok emeği var. 
Nuri Şahin şimdi en son başladı.
Bunları duydukça ki çoğuyla beraber oynadım. 
Onlarla şimdi sahada futbolcu olarak karşı karşıya geliyorduk. Şimdi teknik direktör olarak karşı karşıya gelmek, bizleri umutlandırıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.