Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 23°C




















Fırtına’ya gurbetçi sağ bek Kaan Kurt! Transferde üç rakip

Fırtına’ya gurbetçi sağ bek Kaan Kurt! Transferde üç rakip
6 Mayıs 2022 13:17
279
A+
A-

Süper Lig’de şampiyonluk hasretini dindiren Trabzonspor’da transfer çalışmaları başladı. Şampiyonlar Ligi için geniş bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililer, Almanya’da forma giyen genç gurbetçi Kaan Kurt’u gündemine aldı. İşte detaylar…

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu garantileyen Trabzonspor’da gözler transfere çevrildi.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak isteyen bordo-mavililer, iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.

Bordo-mavili yönetim, bu doğrultuda teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporuna göre transfer çalışmalarına başladı.

Önümüzdeki sezon yabancı futbolcu sayının düşecek olması nedeniyle yerli oyunculara yönelen Trabzonspor, sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Bordo-mavili ekip, Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach’ın Türk futbolcusu Kaan Kurt’u kadrosuna katmak istiyor.

Sağ bek mevkiinde forma giyen gurbetçi futbolcuyu, Trabzonspor’un yanı sıra Hollanda ekibi Heerenveen, Bundesliga takımları Nürnberg ve Hannover 96 da transfer etmek istiyor.

PERES’İN YERİNE ALTERNATİF OLACAK

Fırtına, aşil tendonu yırtılan ve sezon başını kaçıracak olan Brezilyalı sağ bek Bruno Peres’in yerine sağ beke en az 2 takviye yapmak isterken, Kaan Kurt da forma rekabetine girebielcek bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR

Kaan Kurt’un, kulübü Gladbach ile sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da Trabzonspor’un iştahını kabartmış durumda.

Öte yandan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose’un Mönchengladbach’ın başındayken profesyonel yaptığı geç sağ bek, ay-yıldızlı formayı terletmek istiyor.

Alt yaş milli takımlarında Almanya adına görev alan Kaan Kurt’un milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanması bekleniyor.

Genç futbolcu, haziran ayında Ümit Milli Takım’da forma giymeyi hedefliyor.

KAAN KURT KİMDİR?

Kaan Kurt, 21 Aralık 2001 tarihinde Almanya’nın Moers kentinde doğdu.

Futbola 2012 yılında Schalke’nin altyapısında başlayan genç futbolcu, daha sonra Mönchengladbach’ın altyapısına transfer olurken, burada sergilediği performansla M’gladbach’ın ikinci takımına yükseldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.