Dolar 32,4373
Euro 34,6064
Altın 2.384,44
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Trabzonspor taraftarları isimlerini tarihe yazdıracak

Trabzonspor taraftarları isimlerini tarihe yazdıracak
2 Mayıs 2022 20:01
375
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Fraport TAV Antalyaspor’la 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’un, İstanbul’da köprüye asılan bayrağının parçalara bölünerek satışa çıkarıldığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan dev bayrağın, 1967 eşit parçaya bölündüğü belirtildi.

Bayrağın parçalarını kulübün internet sitesinden satışa çıkarıldığı ifade edilen açıklamada, “Bordo-mavili taraftarlarımız Trabzonspor.org.tr’ye girerek ‘Adını Tarihe Yaz’ başlıklı sekmeye tıklayıp 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan dev bayrağın dijital halini, kesitlere bölünmüş olarak görecek ve istedikleri yeri ayırtıp şimdiden satın alabilecek.” denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

”Sadece 1967 adet ile sınırlı olan bu tarihi fırsattan yararlanan tüm taraftarlarımıza bir de ücretsiz NFT verilecek. 1967 şanslı taraftarımız, yeni sezonda kulübümüzün birçok sürprizinden bu NFT sayesinde yararlanma fırsatı yakalayacak. Şampiyonluk kutlamalarımız sona erdikten sonra toplanacak bayrağımızın parçaları sahiplerine teslim edilecek ve bu parçalardan bir tanesi de kulübümüzün Şamil Ekinci Müzesi’nde sergilenecek.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.