Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Trabzonspor’u böyle tebrik ettiler

Trabzonspor’u böyle tebrik ettiler
30 Nisan 2022 23:56
312
A+
A-

Bordo Mavili takıma spor ve siyaset dünyasından tebrik yağdı

Trabzonspor, sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak 2021-22 sezonu şampiyonu oldu.

Karşılaşma sonrasında Bordo Mavili takıma tebrik mesajları yağdı.

ERDOĞAN: EN KALBİ DUYGULARIMLA TEBRİK EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

TFF: TRABZONSPOR’U TEBRİK EDERİZ

Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nu şampiyon olarak bitiren Trabzonspor‘u tebrik ederiz.
BAŞAKŞEHİR: TRABZONSPOR KULÜBÜ’NÜ TEBRİK EDERİZ
Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor Kulübü’nü, camiasını ve taraftarlarını tebrik ederiz.
AHMET KAYA: YÜREKTEN KUTLUYORUM
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR’umuzu yürekten kutluyorum… Şampiyonluğumuz camiamıza, taraftarlarımıza ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun…
İMAMOĞLU: ŞAMPİYONLUĞU YÜREKTEN KUTLUYORUM
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Trabzonspor’umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon’a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum.
KILIÇDAROĞLU: ŞAMPİYON TRABZONSPOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden @Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum. #ŞampiyonTrabzonspor
BAKAN TURHAN: TÜM CAMİAMIZI TEBRİK EDİYORUM
Eski Trabzonlu Bakan Mehmet Cahit Turhan: O Sene Bu Sene! Şampiyon TRABZONSPOR! Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonunun Şampiyonu @Trabzonspor’umuzu, taraftarımızı, şehrimizi ve tüm camiamızı tebrik ediyorum.
BAKAN BAYRAKTAR: BU ŞAMPİYONLUK TÜRKİYE’Yİ SEVENLERİN
Eski Trabzonlu Bakan Erdoğan Bayraktar: Anadolu topraklarının ve Trakya’nın Temsilcisi “Bize her yer Trabzon” diyen İlimizin Çocukları; sizlere binlerce tebrikler. Bu şampiyonluk Türkiye’nin, bu şampiyonluk Türkiye’yi sevenlerin. Bu şampiyonluk; Vatanımızın Amiral gemilerinden birisi olan Trabzon’un.
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: SÜPER LİG’İN ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: Emeklerinden ve başarılarından dolayı tüm Bordo-Mavili ekibi tebrik ediyorum. Süper Lig’in Şampiyonu @Trabzonspor!
AKŞENER: AVRUPA’DA BAŞARILAR DİLİYORUM
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Süper Lig 2021-2022 sezonunun Şampiyonu @Trabzonspor’u, taraftarlarını, idari ve teknik heyetini kutluyor, Avrupa’da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum. #SampiyonTrabzonspor
BAKAN NEBATİ: TRABZONSPOR CAMİASINI TEBRİK EDİYORUM
Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati: Süper Lig Ahmet Çalık Sezon’unda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor camiasını ve taraftarını tebrik ediyorum.
BAKAN KOCA: TRABZONSPOR’UMUZU YÜREKTEN KUTLUYORUM
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR’UMUZU, Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum. Alkışlar, takdirler Trabzonspor’a.
ADANA DEMİRSPOR: TRABZONSPOR’U TEBRİK EDERİZ
Adana Demirspor: Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor Kulübü’nü ve camiasını tebrik ederiz.
KALIN: TRABZONSPOR CAMİASINI TEBRİK EDİYORUM
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan @Trabzonspor’u ve tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Türk futboluna seviye kazandıran başarılarının devamını diliyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.