Dolar 32,2732
Euro 34,9654
Altın 2.447,97
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Trabzonspor’a Muleka’yı yazdılar!

Trabzonspor’a Muleka’yı yazdılar!
29 Nisan 2022 15:08
1.193
A+
A-

Trabzonspor için transfer iddiası gündeme geldi.

Kasımpaşa’nın ara transferde Standar Liege’den kiraladığı Jackson Muleka, 10 maçta attığı 11 golle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Beşiktaş filelerini 2 kez havalandıran Demokratik Kongolu forvete Süper Lig’in dört büyükleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un talip olduğu idda edildi. Kasımpaşa ile 10 karşılaşmaya çıkan Muleka takımına 11 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Kongolu genç oyuncu hakkında menajer Jean-Willy Ngoma, La Derniere Heure gazetesine konuştu.

A Spor’un haberine göre menajer Jean-Willy Ngoma, 22 yaşındaki santrforun geleceğiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu kiralanma Jackson’ın başına gelebilecek en iyi şeydi. Kendisi şu anda mutlu ve bunu gösteriyor. Bu sezon zor aylar geçirdi ve onun yeniden gülümsediğini görmek güzel.”

“Büyük Türk kulüpleri onu çok yakından takip ediyor. Bunlar Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor. Orta Doğu’dan da ilgi var ama şu anda önemli olan Jackson’ın eğlenmeye devam etmesi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.