Dolar 32,3976
Euro 34,6825
Altın 2.428,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Sipos, kendisini Trabzonspor’a götürecek uçağa geç kalmış..

Sipos, kendisini Trabzonspor’a götürecek uçağa geç kalmış..
29 Nisan 2022 20:09
415
A+
A-

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Siopis, bordo – mavili kulübe transfer olmuş hikayesini anlattı. Bordo – Mavili taraftarların en çok sevdiği isimlerden biri olan Siopis’in Trabzonspor’a transferinin sadece 15 gün sürdüğü ortaya çıktı.

Youtube’de yayın yapan Betarades kanalına konuşan Siopis, Alanyaspor’dan ayrılış ve Trabzonspor’a transfer oluşuyla ilgili, “Genel olarak Alanyaspor’da ikinci sezonumdu. Sonraki adımın zamanı geldiğini düşündüm. O yaz Alanyaspor’dan ayrılmaya karar vermiştim. İki yılda orada başardıklarımı göz önüne alınca zamanın doğru olduğunu düşündüm. LEGİA İLGİLENİYORDU, TRABZONSPOR’U SEÇTİ
Trabzonspor’a transferim kesinleşmeden 15 gün önce bana, görüşmelerin olduğunu söylediler. Bu süreçte Legia Varşova’da ilgileniyordu. Legia sonunda bir teklifte bulunmadı. Menajerimle konuşmuşlardı ve onlara Trabzonspor’u seçtiğimizi söyledi. Yine de 15 gün sorunsuz geçmedi. Zor bir 15 gündü” dedi.

JETE GEÇ KALDI

Trabzonspor’a transfer sürecinde biraz endişelendiğini de söyleyen Siopis, “Sonunda her şey yolunda gitti. Trabzon’a nasıl geldiğim de ilginç. Başkan, menajerimle konuştu: Alanya’ya özel jet gönderdiler. Önce havaalanı ile görüştükten sonra 2 saat civarında geleceğini söylediler. Jet saat 2’de varacaktı. Saat üçte oraya vardık. Başkan bizi arıyordu. Kaos vardı. Havaalanı kapatıldı, orada başka uçuş yoktu. Orada çalışan herkes bana bakıyordu. Ayrılmamızı bekliyorlardı. Dedim, bu arada ilk kez jete bindim. Çok etkilendim.  Harikaydı.
Sözleşmemi imzaladığım gün Roma’ya karşı onuyorduk. Stadyuma girdim ve o an menajerime döndük ve “Abi çok yoğun bir 15 gündü. Abi şu anda gerçekten Trabzonspor’damıyız”
On dakika boyunca sormaya devam ettim” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.