Dolar 32,2213
Euro 35,0416
Altın 2.503,59
BİST 10.837,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C




















Abdullah Avcı ”Bayrakları çıkarsınlar”

Abdullah Avcı ”Bayrakları çıkarsınlar”
23 Nisan 2022 23:16
361
A+
A-

Trabzonspor, Süper Ligin 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u deplasmanda 3 – 1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Avcı, özetle şu şekilde konuştu:

“Bütününe bakmak lazım. 34. haftayı bitirdik. 34 haftadır, bir oyun standardıyla geldik zaten. Savunmayı da iyi yapabilen, hücumu da iyi yapan. Oyun olarak dalgalanmalar çok göstermeyen bir takımdık. 
Bazen inişler çıkışlar olacak. Süre daraldıkça, puan farkı da olsa bu oyunlar zorlaşabiliyor. 
Oynadığımız takım çok iyi takım. 
Geriye düştükten sonra sayısal olarak kenarlardan fazla, özgür gelmeye başladılar. 
burada bizim için iyi savunma yapmak çok önemliydi. 
İlk yarıda Ömür ve sonra Cornelius’un, Baka’nın merkez orta sahayı kapatmak, gelen ortayı karşılamaktı. 3. golü bulduktan osnar finalleri biraz daha iyi yapabilir, biraz daha topa sahip olabilirdik. 
Finaller zordur, iyi bir takıma karşı kazandık. Futbol şehrine karşı kazandık. 
Çok mutluyuz, oyuncularımı tebrik ediyorum. 
Başlamadan evvel 5 hafta 15 puan vardı. Bize 4 puan lazımdı. Bugün 3’ünü aldık. Bütün Trabzon sevdalılarına hayırlı olsun, bugün ki galibiyetimiz. 
Bayrakları eski yeni çıkarmaya devam etsinler. 
Hafta sonu bir şölene hazırlanıyoruz. 
Çok az kaldı… 
Bu şölene herkesi bekliyoruz. 
Sene başı başlarken iyi ki Trabzonspor var demek önemliydi benim için dedirtmek. 
Bgün bu duyguyu yaşıyoruz. 
Oyuncularıma, camiaya teşekkür ediyorum. 
Mutluluklarını, sevinçlerini taraftarımız eğlenerek keyif yaparak çıkarsınlar” dedi.

1 SENE SONRA NELER YAPTIKLARINI DAHA YENİ FARKINA…Avcı, “Kulüp onla ilgili hazırlık yapıyor. Kayıtlarda çok güzel şeyler var. Trabzonspor’un genetiğinde var hedefe gitmek. Ben bütün camiaya, çalışanlara, personele, emek verenlere herkese teşekkür ediyoruz. Harika bir sezon. Bunun keyfini çıkarsınlar. 1 sene sonra neler yaptıklarını daha yeni farkına varacağız hepimiz. Harika bir sezonu güzel bir şekilde tamamlayalım. 
Daha kazanacağımız maçlar, alacağımız kupa ve kupalar var. Hedef bu. 
Bu bitti, yarın bunun keyfini çıkaracağız. Hafta sonu içerde Antalyaspor’a karşı en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız” diye konuştu.

ONLAR BUNU HAK EDİYORLAR

Taraftara da seslenen Avcı, “Şölene bekliyoruz. Bayrakları, sandıkların dibindekileri, eski yeni farketmez hepsin çıkarsın gelsinler. Onlar bunu hak ediyorlar. Sene başından itibaren bana, ekibime, çok destek oldular. bu yaşacağımız Şampiyonlukla taraftar kültürünün de değişeceğini, Trabzonspor markasının Trabzon’da ne kadar öneml olduğunu o insanların duygusunu bugün otelin önünde de görebiliyorum. Onlarla beraber yaşıyorum. Sakin, sevinçli mutluluklarını, horonlarını teperek devam etsinler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.