Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Eski Trabzonsporlu Edgar İe, en değerlisi…

Eski Trabzonsporlu Edgar İe, en değerlisi…
22 Nisan 2022 23:02
497
A+
A-

Trabzonspor’da sakatlandıktan sonra sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Edgar İe, en pahalı serbest statüdeki oyuncu konumunda bulunuyor.

Trabzonspor’un Altay ile oynadığı karşılaşmanın 85. dakikasında sakatlanarak oyunda çıkmak zorunda kalan ve çapraz bağ yırtığı olduğu anlaşılan Edgar, ameliyat olmuş ve sezonu kapattığı anlaşılmıştı. 
Bordo – Mavililerle sözleşmesi sezon sonu bitecek olmasından dolayı Trabzonspor’un karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Edgar, serbest statüdeki oyuncular arasında en pahalı isim.

Toplam değeri
27 yaşındaki oyuncunun değeri 7,5 Milyon Euro olarak görülürken ardından da Ukraynalı 32 yaşındaki oyuncu Yaroslav Rakitskyi geliyor. Rakitskyi, 6 milyon Euro değerinde. 
3. sırada 33 yaşındaki santrafor Diego Costa yer alıyor. Costa’nın değeri 5 milyon Euro olarak görülürken sonrasında Brezilyalı Elkeson yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.