Dolar 32,3846
Euro 34,7462
Altın 2.398,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Nwakaeme zirveyi bakın kime kaptırdı?

Nwakaeme zirveyi bakın kime kaptırdı?
21 Nisan 2022 18:33
536
A+
A-

Nwakaeme zirveyi Kasımpaşa’nın parlayan yıldızı Umut Bozok’a kaptırdı

Süper Lig’de en skorer oyuncular yavaş yavaş belli oluyor.

Ligin bitmesine 5 hafta kala gol krallığı ve asist krallığı büyük merak konusu oldu.

Toplam gol katkısında zirveyi Trabzonspor’un yıldız ismi Nwakaeme, Kasımpaşa’nın parlayan yıldızı Umut Bozok’a kaptırdı.

İşte tam liste…

SÜPER LİG’İN ENLERİ…

SABA LOBJANIDZE – HATAYSPOR (16)

SABA LOBJANIDZE - HATAYSPOR (16)

Ankaragücü formasıyla Türkiye’ye gelen ancak Hatayspor’da coşan Gürcü oyuncu, 8 gol, 8 asistlik performansıyla kariyerinin en parlak dönemini geçirirken, 16 gollük katkısıyla da Hatay’ın en önemli kahramanlarından birisine dönüştü.

ALEXANDRU MAXIM – GAZİANTEP FK (16)

ALEXANDRU MAXIM - GAZİANTEP FK (16)

Gaziantep’e geldiğinden bu yana dikkatleri üzerine çeken Rumen futbolcu bu sezon da takımının öne çıkan ismi oldu. 11 kez rakip fileleri sarsan 31 yaşındaki futbolcu 5 defa da gol pası verdi.

MARIO BALOTELLI- ADANA DEMİRSPOR (16)

MARIO BALOTELLI- ADANA DEMİRSPOR (16)

Sezon başında sürpriz bir şekilde Mavi Şimşekler’e imza atan dünyaca ünlü yıldız, Türkiye’de adeta kendisini yeniden buldu. Ligde 12 gol, 4 asistlik katkısıyla dikkat çeken İtalyan oyuncu, söz konusu performansıyla yıllar sonra milli takımdan davet dahi aldı.

ALEXANDER PESIC – FATİH KARAGÜMRÜK (16)

ALEXANDER PESIC - FATİH KARAGÜMRÜK (16)

İstanbul ekibinde beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Sırp futbolcu şimdiden ligde 13 kez ağları havalandırdı ve 3 de asist yaptı. Devre arasında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City’nin resmen istediği Pesic, İstanbul’da mutlu olduğunu dile getirerek teklifi reddetmişti.

ANDREAS CORNELIUS – TRABZONSPOR (17)

ANDREAS CORNELIUS - TRABZONSPOR (17)

Trabzonspor golcüsü Alexander Sörloth’u kaybetse de yerini yine İskandinav ve fizikli bir forvetle, Andreas Cornelius’la doldurmuştu. Danimarkalı futbolcu da beklentileri karşılayarak 13 gol, 4 asistle takımını sırtlayan isimlerin başında geldi.

AYOUB EL KAABI – HATAYSPOR (17)

AYOUB EL KAABI - HATAYSPOR (17)

Aaron Boupendza’nın ayrılığı sonrasında Hatayspor da hemen hemen Gabonlu golcüyü aratmayacak bir forvet buldu: Ayoub El Kaabi… Faslı yıldız 15 gol, 2 asistlik oyunuyla yıldızlaştı, sezon sonunda krallık tacını takmak istediğini kanıtladı.

MİCHY BATSHUAYI – BEŞİKTAŞ (19)

MİCHY BATSHUAYI - BEŞİKTAŞ (19)

Siyah-Beyazlılar’ın en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Belçikalı futbolcu gol noktasında Kara Kartal’a en çok skor yazdıran isim… Tam 14 kez rakip filelere gol bırakan Batshuayi 5 kez de gol pası verdi ve sezon başından bu yana ligde 19 gole direkt etki etti.

EDIN VISCA – TRABZONSPOR (21)

EDIN VISCA - TRABZONSPOR (21)

Yıllardır Medipol Başakşehir formasıyla istikrarlı oyunuyla herkesi kendine hayran bırakan Edin Visca bu sezon da şaşırtmadı… Sezonun ilk yarısını Turuncu-Lacivertli, ikinci devresini ise Bordo-Mavili formayla geçiren Visca bu sezon Süper Lig’de toplamda 9 gol, 12 asistlik performansıyla parmak ısırttı.

ANTHONY NWAKAEME – TRABZONSPOR (21)

ANTHONY NWAKAEME - TRABZONSPOR (21)

Trabzonspor formasını giydiği 4 sezonun 3’ünde hem gol hem de asist sayılarında çift haneli rakamlar gören Nijeryalı futbolcu bu sezon da ‘double-double’ yapan tek oyuncu konumunda. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve geleceği merak edilen Nwakaeme 11 gol, 10 asistlik performansıyla olası Trabzonspor şampiyonluğunun en büyük mimarı olacak.

UMUT BOZOK – KASIMPAŞA (22)

UMUT BOZOK - KASIMPAŞA (22)

Fransa’da doğan ve futbol hayatını yıllarca Fransa’da sürdüren 25 yaşındaki oyuncu bu sezon Türkiye’ye, Kasımpaşa formasıyla ‘merhaba’ dedi. Umut 15 gol, 7 asistlik harika performansıyla tam 22 gole doğrudan katkı sağladı ve adeta İstanbul ekibine can veridi. Başarılı futbolcu bu oyunuyla Milli Takım’a kadar da yükseldi. Lorient’ten satın alma opsiyonuyla kiralanan Umut Bozok’un önümüzdeki sene de Türkiye’de forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.