Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 16°C




















Cornelius’tan dikkat çeken hareketler!

Cornelius’tan dikkat çeken hareketler!
20 Nisan 2022 14:20
359
A+
A-

Adreas Cornelius, 87’de klas bir golle rövanş için Fırtına’ya avantaj sağladı. Bu sezon 13’ü ligde olmak üzere 15. kez fileleri sarsan 29 yaşındaki forvet, Türkiye Kupası’nda gol siftahı yaptı. Performansı ile büyük alkış aldı.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçından galibiyetle ayrılırken gecenin kahramanı Andreas Cornelius oldu. 29 yaşındaki Danimarkalı forvet, 87. dakikada attığı golle Fırtına’yı final için avantajlı duruma getirdi. Nwakaeme’nin pasında ceza alanında şık bir dokunuşla topu ağlara yollayan yıldız golcü, bu sezon bordo mavili formayla çıktığı 36. karşılaşmasında 15. gol sevincini yaşadı.

HER YERDE VARDI
Cornelius ayrıca Türkiye Kupası’nda da gol siftahı yapmış oldu. Tecrübeli kramponun bu sezon 3 de asisti bulunuyor. Öte yandan Andreas Cornelius golü haricindeki performansıyla da geçer not almayı başardı. Hücum kadar savunmaya da destek verip yardım etti, ilerde arkadaşlarına pozisyon hazırladı. Sahada basmadık yer bırakmadı, ligdeki formunu kupada taçlandırdı.

MÜCADELEMİZ İYİ
Cornelius karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada Zorlu bir mücadele olduğunu belirtti. Takım halinde iyi bir performans gösterdiklerinin altını çizen usta golcü “Rövanş maçında da beklentiyi karşılayıp önce finale ardından kupaya ulaşmak istiyoruz. Taraftarımıza çifte kupa hediye etmek amacındayız. Arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlara da destek için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.