Dolar 32,2836
Euro 35,0421
Altın 2.473,81
BİST 10.507,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Abdullah Avcı şampiyonluk tarihi verdi!

Abdullah Avcı şampiyonluk tarihi verdi!
19 Nisan 2022 20:33
364
A+
A-

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında bugün kendi evinde Kayserisopr’u ağırlıyor.

Kupa mücadelesinin ilk maçı öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor’un kupa konsantrasyonu çok yüksek bir takım olduğuna dikkat çekerek, “Bu şehir kazanmış. Kayserispor bu kupayı kazanmış bir daha aklamki istiyorlar Bizde 8 kez kazandık. Her ikisini götürecek kadroya, oyun organizasyonuna sahibiz. Ligde on oynadığımız Kayserispor özelinde hazırlandık. İki tane çok önemli konu başlığı var. 
Kayserispor geçiş takımı. Ne kadar aza indireceğiz. Kenar ortaları var. Ters ayaklı oyuncuların kullandığı kenar ortaları var. Biz bunların karşısında sahada nasıl dururuz. Topa sahip olmak en büyük temel felsefemiz. 
Sabırlı şekilde oynamak. 
Çünkü 2 maç. 180 dakika üzerinden, ilk ayağını burada oynuyoruz. 
Topa sahip olduğumuzda pasın şiddetini daha hızlandırmamız gerekiyor. 
Enerjimiz iyi. Takımın konsantrasyonu iyi. Yüksek enerjideyiz. 
Taraftarımız yine bugün doldurdular burayı. Özel bir sene. İki kulvarda sonuna kadar finale gidip bunu taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Avcı, “33 maç oldu. Biz oyun olarak sallanmadık. Bazen bu beraberlikler olabilir. Buna bakmak lazım. Özellikle ikinci yarı oyun olarak dersler çıkaracağımız noktalar var. Mart’ta şampiyona olamadık diye üzülmesinler. Nisan ayının sonuna doğru gidiyoruz. 
İnişler çıkışlar olacak. Oyun olarak da olacak ama biz sağlam dimdik ayaktayız.

Benim için Karadeniz her zaman dalgalı deniz. bu şehrin duygusunu v tutkusunu biliyoruz. Onun için sabır kelimesini kullandım. Ama sonunda hep beraber, güzel günler yaşayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.