Dolar 32,3590
Euro 34,6751
Altın 2.393,98
BİST 10.165,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















3 maçı da kaybetmeyen Beşiktaş’ta gözler iç transfere çevrildi.

Yeni teknik direktör Valerien Ismael çıktığı 3 maçı da kaybetmeyen Beşiktaş’ta gözler iç transfere çevrildi. Fransız hoca bazı isimlerin biletini kesti. Beşiktaş ile sözleşme görüşmelerinde henüz anlaşamayan 23 yaşındaki Güven Yalçın’ı da iki Bundesliga ekibi takibe aldı.

3 maçı da kaybetmeyen Beşiktaş’ta gözler iç transfere çevrildi.
18 Nisan 2022 09:27
277
A+
A-

Beşiktaş’ta yeni teknik direktör Valerien Ismael bazı isimlerin biletini keserken siyah beyazlıların henüz yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadığı Güven Yalçın’a talipler olduğu belirtildi.

ALMANYA SEÇENEĞİNİ DEĞERLENDİRİYOR

Siyah-beyazlılarda bu sezon aldığı süreden memnun olmayan ve maaş konusunda da beklentileri karşılanmayan Güven Yalçın’ın artık Almanya seçeneğini değerlendirmeye aldığı kaydedildi. Daha çok oynayabileceği bir ekipte olmayı isteyen 23 yaşındaki golcüyü Bundesliga’dan iki kulübün takibe alarak menajeriyle temasa geçtiği belirtildi.

300 BİN EUROLUK FARK VAR

Adı Trabzonspor ile de anılan Güven’in, yıllık ücret isteğinde Beşiktaş yönetimi ile arasında 300 bin Euro’luk fark olduğu ve her geçen gün takımda kalma ihtimalinin azaldığı belirtildi. Öte yandan yeni sezonda 6 ya da 7 takviye yapmayı planlayan Beşiktaş yönetiminin, Vida ve Rıdvan’ın ayrılma ihtimaline göre bu sayıyı artırabileceği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.