Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















UCiM TRABZON’DAN TRABZON ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE FARKINDALIK EĞİTİMİ

UCiM TRABZON’DAN TRABZON ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE FARKINDALIK EĞİTİMİ
15 Nisan 2022 16:27
417
A+
A-

UCİM TRABZON’DAN TRABZON ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE
UCİM TANITIMI VE ÇOCUK HAKLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Trabzon Koordinatörleri tarafından 14 Nisan 2022 tarihinde Trabzon Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerine “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.
Etkinlikte UCİM tanıtımını Trabzon Halkla İlişkiler ve Tanıtım koordinatörleri Melike GÜRCÜOĞLU ve Sema KIRKAÇ yaparken, “ÇOCUK HAKLARI” konusunu derneğin Trabzon İl Sorumlusu ve Hukuk Koordinatörü Av. Selahattin ONAY anlattı. Toplamda 150 öğrenci ve akademisyene verilen eğitimin sonunda sahneye çıkan Dr. Öğr. Üyesi Sn. Selcan ÇALIK UZUN, UCİM Genel Koordinatörü Ceren İSKEFİYELİ ye eğitim için teşekkürlerini iletip, Trabzon Üniversitesi olarak UCİM’e bağışlarını takdim etti.
Öğretmen adayı olan öğrencilere ise “Hepinizin birer mavi kelebek olarak yurda yayılmanızı, öğrencilerinizi dinleyip iletişim halinde olmanızı istiyoruz” diyerek ihmal ve istismarın farkedilmesinin ilk ve en önemli adımına vurgu yaptı. UCİM Genel Koordinatörü Ceren İSKEFİYELİ ise UCİM Kurucu ve Genel Başkanı Saadet Öğretmenin de öğrencileriyle kurduğu iletişiminde kendisinin bu özelliği sayesinde İzmir/ Menderes’te ilk istismar olayını ortaya çıkardığını belirterek Trabzon Üniversitesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, çocuk istismarı ile etkin mücadele faaliyetleri kapsamında; çocuğun etrafındaki yetişkinlere, ailelere, toplumun çeşitli kesimlerine farkındalık kazandırarak bilinçlendirmek amacıyla işbirliğinde olduğu kurum ve kuruluşlarda farkındalık eğitimleri vermeye devam edecek.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği

A : Kültür Mah. İsmet İnönü Bulvarı No: 130 Barbur Apt No: 6
Akdeniz/ Mersin

T : 0324 331 18 18

e-mail : www.ucim.org.tr

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.