Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Sporting Lizbon’dan Bakasetas için flaş hamle!

Sporting Lizbon’dan Bakasetas için flaş hamle!
13 Nisan 2022 15:06
564
A+
A-

Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor’da, gelecek sezonun hesapları yapılmaya başlandı.

Portekiz basınında yer alan habere göre, lider Trabzonspor ile Sporting Lizbon arasında flaş transfer anlaşması gerçekleşebilir. Anastasios Bakasetas‘ı talep eden Sporting Lizbon, Yunan yıldız ve şu anda Lazio’da kiralık olan Jovanekarşılığında bordo-mavili kurmaylara 7 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.

23 yaşında ve 1.83 boyunda olan Jovane, 10 numara bölgesinin yanı sıra sağ ve sol kanatta görev yapabiliyor. Djaniny ile milli takımda forma giyen Cape Verde vatandaşı Jovane, ara transfer döneminde Lazio’ya kiralandı. Sezon sonunda Sporting’e dönecek olan genç forvetin sözleşmesi 2023’te sona eriyor.

Sporting Lizbon, sözleşmesinde “12 milyon Euro serbest kalma bedeli” maddesi bulunan Bakasetas’a daha küçük bir meblağ ödemeyi planlıyor. Bakasetas için akıllarından geçen rakam maksimum 10 milyon euro. Bunun 7 milyon Euro’luk kısmını nakit, diğer kısmını ise şu anda Lazio’da kiralık olan Jovane’ye vererek tamamlamayı planlıyorlar.

Sezon sonunda Sporting’e dönecek olan genç forvetin sözleşmesi 2023’te sona eriyor. Sezonun ilk yarısında Sporting Lizbon’un Beşiktaş ile oynadığı maçın 72. dakikasında Jovane oyuna girdi. Portekiz takımı bu maçı 4-0 kazandı. Yeşil Burun Adalı oyuncu, sezonun ilk yarısında Sporting’de 19 maçta forma giydi, 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Jovane ise Lazio’da sadece 1 maç oynadı ve 66 dakika sahada kalmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.