Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Ameliyatsız Estetik ve Cilt Bakım İşlemleri İle Yaza Hazırlanın!

Yazın gelmesiyle kadın ya da erkek fark etmeksizin değişim arzusu herkes için başlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, herkesin kolaylıkla yaptırabileceği küçük dokunuşlarla ameliyatsız estetik işlemlerini sizler için derledi.

Ameliyatsız Estetik ve Cilt Bakım İşlemleri İle Yaza Hazırlanın!
13 Nisan 2022 11:23
231
A+
A-

Zamanla cildimiz çevresel ve genetik faktörlerden etkilenir. Cilt çeşitli faktörlerden etkilenir ve zamanla canlılığını kaybeder. Cilt için en zararlı faktör güneş ışığıdır. Çevresel ve genetik faktörlerin zararlı etkileri yaşla birlikte belirginleşir. Cilt yapısı bozulabilir, donuk görünebilir, komedonlar gelişebilir ve kırışıklıklar derinleşebilir. Bu ve buna benzer sorunları gidermek için küçük dokunuşlarla cilt gençleştirilebilir.

Dolgu uygulaması

Genellikle yüz bölgesinin hacminin azalmaya başladığı bölgeler için tercih edilir. Derin kırışıklıkların, dudak, burun ve elmacık kemiklerinin belirginleştirilmesi ve göz çevresindeki çukurların tedavisinde kullanılır.

Cilt gençleştirme işlemleri

Cilt gençleştirme işlemi yüz ve vücuda uygulanır. Nemlendirici aşılama, mezoterapi, PRP, kimyasal peeling sayesinde kişilerin şikayetleri ortadan kaldırılır. Uygulanacak prosedürler ayrı ayrı planlanır ve takip edilir.

Botoks uygulaması

Kırışıklık tedavisinde genellikle ilk tercihtir. Kaşları kaldırmak, çene hattını belirginleştirmek ve inceltmek için kullanılabilir. Ayrıca migren ve aşırı terleme hastalıklarının tedavisinde de botoks yöntemi kullanılmaktadır.

Minimal cilt gençleştirme

Minimal cilt gençleştirme yöntemi genellikle ameliyatsız bir işlemdir. Bu nedenle birçok avantaj sunmaktadır. Bu, anestezi ve dikiş olmamasının en büyük faydasıdır. Diğer programlara göre zamandan tasarruf etmek ve günlük hayatınıza devam etmek çok kolaydır. Uygulamanın etkileri kısa süre içerisinde görülebilmekte, bu sayede kişiler istedikleri görünüme kolaylıkla kavuşabilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.