Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Büyükşehir yol bakım çalışmalarında hız kesmiyor

Büyükşehir yol bakım çalışmalarında hız kesmiyor
10 Nisan 2022 17:04
351
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal kesimlerde karla mücadele çalışması yürütürken, şehir genelinde de yeni yol açma, asfalt ve beton serme ile sanat yapısı (beton duvar, demir korkuluk) çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İLÇELERDE YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin doğusundan batısına tüm ilçelerimizin sorunlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ilkbaharın gelmesiyle gece gündüz demeden çalışma yürütüyor. Kırsal bölgelerimizdeki yoğun kar yağışının ardından kapalı kalan bazı köy yolları açılıyor. Ayrıca Araklı, Arsin, Of, Şalpazarı, Tonya, Akçaabat, Düzköy, Maçka, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Sürmene ve Yomra’da ekiplerimiz yeni yol açma, asfalt ve beton dökme çalışması gerçekleştiriyor. Ortahisar ilçemizde ise bazı bölgelerde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için geçici asfalt kaplama çalışmalarımız sürüyor. Halkımıza uzun yıllar hizmet edecek, özenli ve kaliteli hizmetler yapmak adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.