Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Abdullah Avcı maç sonu konuştu! Beraberliği yorumladı, şampiyonluk için bunları söyledi

Abdullah Avcı maç sonu konuştu! Beraberliği yorumladı, şampiyonluk için bunları söyledi
9 Nisan 2022 23:12
389
A+
A-

Abdullah Avcı maç sonu konuştu! Beraberliği yorumladı, şampiyonluk için bunları söyledi

Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Bunlar şu anda mevcutta olmayan oyuncular. Ama burada Marek’i kazandık. Vitor uzun aradan sonra çıktı. Savunmada dengeliyiz. İç sahada iyi bir takımla oynadık. Oyunun yönünü değiştiren, kenar ortadan yapan, ikili mücadeleye girne, hava topu kazanan, duran topu arayan takımdı. Kolay rakip değil. İlk yarı itibariyle karşılıklı pozisyonlarda vardı. Rakibin girdiği, bizim geçişteyken kaybettiğimiz toplar var. Bu tür rakiplere karşı topa sahip olmak ve koşturmak önemliydi. Her türlü detayı kullanmaya çalıştık. Bazen oyucularım buna sadık kaldılar.

HER ŞEY BİZİM ADIMIZA GÜZEL Şampiyonluk sabır istiyor. Planların, bazen aklın dışına çıktığımız, oyunlar oldu. 1 hafta daha erteledik. Kazanmak için her şeyi denedik. Oyun organizasyonu ne kadar iyi olursa olsun, biraz da bireysel performans gerekiyor. Ön tarafımızın inişli çıkışla performans sergilemeler bunun içinde var. Sona doğru gidiyoruz. Her şey bizim adımıza güzel. Kazanmak güzel bunun için hamle yaptık. Önümüzdeki hafta Karagümrük müsabakası ve içerde oynayacağız.

TARAFTARLARI STADA ÇAĞIRDI
Bütün taraftarlarımızı bu şölene bekliyorum. O desteklerini, baraklarını da alarak sandıktaki bayrakları da çıkartarak bu maça bekliyoruz. Olabiliyor, kolay olmuyor. Rakipler, lig oyuncu performansları, takımların yeni teknik direktörlerin stratejileri, kolay oyunlar maç yok. Rakibi de tebrik ediyoruz. Beraber çalıştık. o da emek sarf ediyor. Güzel müsabaka oldu biz bayrama kadar eğlensinler, bu seneni keyfini çıkarsınlar. Belki bu sene farkında değiliz ama ilerde bunun ne kadar keyifli olduğunu daha sonra farkına varacağız. Bugün kazanamadık ama Kagümrük maçına en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.