Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Evren Özdemir 61saat’e konuştu ‘Trabzonsporluluğumu gizlemiyorum çünkü…

Evren Özdemir 61saat’e konuştu ‘Trabzonsporluluğumu gizlemiyorum çünkü…
8 Nisan 2022 17:16
354
A+
A-

Gümüşhane Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir’in 61saat’in konuğu olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane Torul İlçesi Belediye Başkanı Evren Özdemir, 61saat’in konuğu olarak yapılan çalışmalardan Trabzonspor’a birçok konuda açıklamalarda bulundu.

GÜMÜŞHANE TORUL’A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Gümüşhane Torul’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Özdemir, ‘’Geldiğimizden ve mazbatayı aldığımız ilk günden itibaren şehrin altyapısı ile ilgili çalışmalar yaptık. Sonrasında üst yapı ile ilgilendik. Şu an şehrimizin yüzde 95 oranında üst yapı çalışmalarını bitirdik. Halkımızın hizmetine sunduk. Geldiğimiz günden itibaren uyguladığımız çok farklı projelerimiz var. Yakında Aile ve Çocuk Parkı hizmete girecek. Hayvan Pazarı bitti. İnşallah İçme Suyu projemiz mayıs ayında ihale edilecek. Şu an ilçemizin doğalgaz eksiği kaldı onu da inşallah 2023 yılında kazmayı vuracağız. Yaşanabilir ve çok güzel bir ilçe olma yolunda ilerliyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin.’’

TÜNELDE SON DURUM NEDİR VE NE ZAMAN HİZMETE AÇILACAK?

Gümüşhane’de yapımı devam eden tünel için açıklamalarda bulunan Özdemir, ‘’Son aldığım bilgilere göre 2023 yılının nisan ayı içerisinde tamamen biterek hizmete girecek. 2022 yılının sonunda biter ama eksikleri ile birlikte 2023 yılının nisan ayında tamamlanır’’

TORUL’DA TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU NASIL KUTLANACAK?

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’un ciddi bir başarı elde ettiğini belirten Başkan Özdemir, ‘’Özlenen bir şampiyonluk var. Biz Gümüşhaneliyiz ve Gümüşhanesporluyuz. Bölge olarak Trabzon’a yakınız. Trabzon’a yakın olmamız Trabzonspor’a bir sevdamızı oluşturuyor. İnşallah şampiyonluk hedefimize kısa bir süre sonra ulaşacağız. Benim 2 tane çocuğum var. İnşallah onlar da Trabzonspor’un şampiyonluğunu görecekler. Trabzonspor bu kadroyu muhafaza edip üzerine takviye yaparak ligi domine edeceğini düşünüyorum. Ben tuttuğum takımı gizlemiyorum. Şehrimizin değil ama bölgemizin takımı Trabzonspor. Gizleyecek bir şey yok. Bunun için bir sebep bulamıyorum. Çünkü ilçemizde Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı dostlarımız da var. Bu dostluğu zedeleyecek bir şey yapmadıktan sonra Trabzonspor taraftarı olduğumu gizleyecek bir neden bulamıyorum. Trabzonsporlu olmak ve Trabzonspor forması giymek belki sıradan gözükebilir ama bizim için bu bir gururdur. Şampiyonluk durumunda şehrimizin merkezinde bulunan pazar yerinde bir aksilik olmaz ise Ramazan bayramının 1. veya 2. günü bir etkinlik yapacağız. Burada etkinliğimizin ana nedeni insanları sokağa dökmemek ve silah atmalarını engellemek olacak. Orada eğleneceğiz ve iş orada bitecek. Yıllardır özlenen bir şampiyonluk var ve biliyorsunuz ki bölgenin insanının doğasında eğlenirken silah atmak var. Biz bunun önüne geçmek istiyoruz.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN NİKAH TÖRENİ…

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli bir çiftin nikahına Trabzonspor forması ile katılan Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir, ‘’Kız benim teyzemin kızı, damat ise eski mesai arkadaşımız oğluydu. Eniştem bana nikah törenine Fenerbahçe forması ile geleceklerini söyleyince ben de onlara sürpriz yapmak istedim. Orada amacımız sporda kardeşliği göstermekti. Bazıları bunu farklı bir yönde yorumladı ama aslında önemli olan dostluktur. Bazen başkanların söylemleri nedeniyle sahada maç başlamadan taraftarlar birbirilerine giriyorlar. Biz sporda kardeşliğe dikkat çektik. Güzel günlerde bir araya gelebiliyorsak maçlarda da bunu yapabiliriz. Bunu yapmamak için hiçbir sebep yok. Stadyumlarda artık ortak maç izleyelim. Fenerbahçe taraftarı gelsin Trabzon’da maç izlesin. Trabzonspor taraftarı gitsin Kadıköy’de maç izlesin. Herkes takımını savunsun.

GÜMÜŞHANESPOR’UN SON DURUMU…

Gümüşhanespor’un son durumu hakkında da bilgi veren Başkan Özdemir, ‘’Gümüşhanespor gerçekten bizim için bir değer ama geçmişken gelen yüklü bir borç var kim sahip çıkmaya çalışsa bunun altından çıkamıyor. Borcun altında eziliyor ve istediği transferleri yapamıyor. Gümüşhanespor gerçekten 3 yıldır zor dönemler geçiriyor. Çok başkan ve yönetim değiştirdik. Bu hafta maça Torul’dan 150-200 kişilik bir ekip ile gittik ve Çarşamba günü yine maçta taraftarlarımız orada oldu. Gümüşhane’ye en yakın ilçe biziz. Gümüşhane ile özdeşleştik. O takım bizim için bir değer.

GÜMÜŞHANE VE TRABZONSPOR…

Gümüşhane ve Trabzonspor’un ortak payda olduğunu ifade eden Özdemir, ‘’Torul’da Trabzonspor bayrağının asılması bu ilin, bu ilçenin Trabzonsporlu olduğunu göstermez. Biz ne kadar Trabzonsporluysak daha fazla Gümüşhanesporluyuz. Bunu bilsinler yeterli. Takım şampiyonluğa gidiyor. İlçede bulunan herkes bir bayrak astı. Bunun nedeni Trabzonspor’a olan sevgiden kaynaklanıyor. Gümüşhanespor bu yolda ilerlediğinde burada bütün evlerde Gümüşhanespor bayrağı asılır. Biz Gümüşhanesporluyuz ve her maçında yine yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.