Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Trabzonspor için Elneny’yi böyle gündeme getirdile

Trabzonspor için Elneny’yi böyle gündeme getirdile
2 Nisan 2022 16:28
300
A+
A-

Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor, gelecek sezon için de çalışmalarını sürdürüyor. Derbide Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fırtına, transferde rakibine dev bir çalım atmak üzere olduğu iddia edildi.

Süper Lig’de uzun yıllar sonra şampiyonluk hasretine son verecek olan Trabzonspor, bir yandan Beşiktaş derbisine odaklanırken transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş’tan da öğrencisi olan Mohamed Elneny için yönetime olumlu rapor verdi. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Fırtına, Beşiktaş’ın da istediği Elneny için girişimlere başladı.

BEDELSİZ OLARAK GELECEK!
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Elneny’nin bedelsiz olarak Trabzonspor’a gidebileceğinin yazıldığı haberde, Arsenal’in Mısırlı oyuncuyla sözleşme uzatmak istemediği belirtildi.

ROMA, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ…

Habere göre ayrıca İtalyan devi Roma’nın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş da Elneny için teklif yapmaya haazırlanıyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.