Dolar 32,2265
Euro 35,0450
Altın 2.489,45
BİST 10.620,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Avcı’nın zor Beşiktaş tercihi! Kimler dışarıda kalacak? İşte formüller

Avcı’nın zor Beşiktaş tercihi! Kimler dışarıda kalacak? İşte formüller
1 Nisan 2022 12:03
353
A+
A-

Trabzonspor’da Beşiktaş maçı öncesi kadroda revizyon bekleniyor.

Trabzonspor Pazar günü Beşiktaş ile final niteliğinde bir maça çıkacak. Şampiyonluğu garantilemesi için 9 puana ihtiyacı olan Trabzonspor’da kadro da yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

SAĞ BEK KİM OLACAK?

Sağ bek mevkisi için Dorukhan Toköz ismi öne çıksa da Serkan Asan da formaya yakın olan isimler arasında. Son gerçekleşen idmanda Avcı, Serkan’a “Hazır ol” mesajı verdi.

ORTA SAHADA KİM DIŞARIDA KALACAK

Orta sahada ise tam bir savaş yaşanıyor. Marek Hamsik’in de dönmesiyle birlikte orta sahada rekabet iyice kızıştı. Bordo Mavililer de Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Dorukhan Toköz, Siopis ve Abdulkadir Ömür üçlüsüyle başlaması bekleniyor.

Avcı’nın bir diğer hamlesi ise Dorukhan’ın sağ bek olması takdirde orta sahayı Siopis, Bakasetas, Ömür üçlüsüyle yapması bekleniyor.

FORVETTE KİM OLACAK?

Trabzonspor’un hücumları da tıpkı geri kalan oyuncular gibi oldukça formda. Gol krallığında üst sıralarda bulunan Cornelius’un bu maçta yedek başlaması bekleniyor. Formda olan Djaniny formaya bir adım daha önde görünüyor.

Buna göre Trabzonspor’un henüz netleşmemiş 11’i ise şöyle oluştu.

Uğurcan Çakır, Serkan, Denswil, Hüseyin Türkmen, Puhacz, Siopis, Dorukhan, Abdulkadir Omür, Visca, Nwakaeme, Djaniny

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.