Dolar 32,2554
Euro 35,1067
Altın 2.467,07
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Süper Ligin en değerli oyuncusu…

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Süper Ligin en değerli oyuncusu…
31 Mart 2022 15:57
346
A+
A-

Futbolcuların güncel performanslarına göre piyasa değerlerini belirleyen Transfermarkt, Süper Ligde tüm oyuncuların piyasa değerlerini bugün itibariyle güncelledi. 

 Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, 18 Milyon Euroluk değeriyle Süper Ligin en değerli oyuncusu olurken, bordo – mavililerde 11 isim değerini yükseltti.

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, 18 milyon Euro’luk piyasa değeriyle zirvede yer alırken, ikinci sırada ise Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır yer aldı. 

Daha önce 19 Milyon Euro seviyelerine gören ve sonrasında 17 Milyon Euro’ya kadar düşen Uğurcan, bu sezon gösterdiği performansla yeniden yükselişe geçerek piyasa değerini 18 Milyon Euro’ya çıkardı. Fenerbahçe kalecisi Altay’da daha önce yükseldiği 16 Milyon Euroluk değerden 15’e düşerken, son performansıyla bu değerini 15,5’a kadar çıkardı.

SIRALAMADIKİ TRABZONSPORLU OYUNCULAR

Süper Ligde en değerli oyuncu sıralamasında 3. isim ise Galatasaray’dan 15 Milyon Euroluk değeriyle Kerem Aktürkoğlu oldu.

Sıralamada Trabzonspor’da Anostasios Bakasetas, sabit kalan 10 Milyon Euroluk değeriyle 12. sırada yer alırken 15. sırada ise 9,5 Milyon Euroluk değeriyle Abdülkadir Ömür geldi. 

Abdülkadir Ömür’ün değeri hatırlanacağı üzere 2019 yılında 15 Milyon Euro’ya kadar yükselirken sonrasında peş peşe gelen sakatlıklar nedeniyle oyuncunun değeri 6,5 Milyon Euro’ya düşmüştü. Ancak yeniden kendini bulan Abdülkadir, performansını arttırmaya başlayınca piyasa değeri de hızla yükselmeye devam etti.

OORNELİUS, DEĞER YÜKSELTİYOR

Bordo – Mavililerde Cornelius’ta değer yükselten oyuncular arasında. Cornelius, 9 milyon Euroluk değeriyle Süper Ligin en değerli 17. sırada ki oyuncusu oldu.

DORUKHAN’DA DEĞERİNİ YÜKSELTİYOR…

Bordo – Mavililerde değer yükselten bir diğer oyuncu ise Dorukhan Toköz oldu. Beşiktaş’tayken 6,5 Milyon Euro’ya kadar yükselen Dorukhan, sonrasında yaşadığı sakatlıkların ardından değeri 3,5 Milyon Euro’ya kadar düşmüştü. Trabzonspor’da oynamaya başlayıp kendini bulan Dorukhan, değerini 5,5 Milyon Euro’ya kadar yükseltti.DEĞERİNİ ARTTIRANLAR

Trabzonspor’da toplam 11 oyuncu değerini arttırırken bu isimler: 
Uğurcan Çakır, Stefano Denswil, Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş, Manolis Siopis, Dorukhan Toköz, Kerem Şen, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Andreas Cornelius ve Emrehan Gedikli.

DEĞERİ DÜŞENLER

Trabzonspor’da 12 oyuncunun da değer kaybettiği görüldü.  Bu isimler: 
Arda Akbulut, Muhammet Taha Tepe, Hüseyin Türkmen, İsmail Köybaşı, Serkan Asan, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anders Trondsen, Yunus Mallı, Enis Destan, Batuhan Kör ve Fode Koita

SABİT KALANLAR

Değeri sabit kalanlar ise şu isimler: 
Dijanniy, Salih Kavrazlı, Yusuf Erdoğan, Kouassi, Nwakaeme, Bakasetas, Murat Cem Akpınar, Bruno Peres, Puchacz, Vitor Hugo, Erce Kardeşler,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.