Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C
Per 19°C




















Trabzonspor Cristian Tello’nun peşinde! Abdullah Avcı istedi

Trabzonspor Cristian Tello’nun peşinde! Abdullah Avcı istedi
31 Mart 2022 16:12
502
A+
A-

Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın kanat takviyesi istediği ve bordo-mavililerin eski Barcelona’lı Cristian Tello’yu gündemine aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Gelecek sezon için alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Süper Lig’in lideri Trabzonspor’da transfer çalışmaları başladı.

aspor.com.tr’den Bora Salgın’ın haberine göre bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın her 2 kanatta da oynayabilen bir oyuncu transfer etmek istediği öğrenildi.

Anthony Nwakaeme’nin biraz yaşlanması ve seneye 3 kulvarda mücadele edecek olan bordo-mavililerde kanat transferi için çalışmalar hızlandı.

Bordo-mavililerde uzun süreli sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve sözleşmesi 01.07.2022 tarihinde tekrar başlamak üzere feshedilen Gervinho ile yolların ayrılmaya çalışacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da yeni sezonda Gervinho’nun yerine düşünülen isim ise Real Betis forması giyen Cristian Tello.

Bordo-mavililerin İspanyol ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Bu sezon Real Betis formasıyla 30 maça çıkan Cristian Tello, 4 gol 3 asistlik performans ortaya koydu.

Tecrübeli futbolcu, futbolculuk kariyerine Barcelona’da başlamıştı. Tello, kariyerinde Porto ve Fiorentina gibi takımların da formasını giydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.