Dolar 32,1669
Euro 35,0840
Altın 2.463,99
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Milli takım Yusuf Yazıcı’yı yok saydı! Bunun açıklaması nedir

Milli takım Yusuf Yazıcı’yı yok saydı! Bunun açıklaması nedir
29 Mart 2022 12:39
526
A+
A-

A Milli Takımın Trabzonlu oyuncular bakış açısı şaşırttı.

Trabzonspor’dan rekor bedelle Lille’e transfer olan Yusuf Yazıcı sezon başında Rus Lig ekiplerinden CSKA Moskova’ya kiralık gönderilmişti. Yusuf Yazıcı burada müthiş bir performans ortaya koyarken Trabzonlu oyuncu 4 maçta 6 gol 2 assitle oynadı.

CSKA Moskova’da forma giyen Yusuf Yazıcı, bu başarısının ödülünü Rusya Premier Lig’de şubat ve mart aylarının en iyi oyuncusu seçilerek aldı.

Ancak Yazıcı’nın bu başarısı A Milli Takım tarafından görülmemesi şaşkınlık yarattı.

YAZICI YOK SAYILDI

Daha önce Getafe oyuncusu Enes Ünal, Atalanta oyuncusu Merih Demiral, İnter oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Marsilyalı Cengiz’in attığı gol ve asistlerini paylaşan A Milli Takım, Yusuf Yazıcı’nın 6 gol 2 asistlik performansını görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı.Yaşanan bu durum akıllara Fatih Tekke ve Gökdeniz’in yaşadığı sorunları getirdi. 2 oyuncu da büyük başarılar yakalamış ancak yok denecek kadar ses getirmişti.

Milli takımın paylaşımlarında Enes ve Merih haftanın oyuncusu seçildiği Hakan’ın asist yapmış Cengiz’in de gol attığı görülüyor.

TRABZONSPORLU OYUNCULARDAN SADECE ÇAKIR

Öte yandan milli takımda dönemlerinin en formda oyuncularından Dorukhan ve Abdülkadir’in süre bulmakta zorluk yaşaması da tepkiyle karşılandı. Açık ara puan farkıyla lider olan Trabzonspor’dan sadece kaleci Uğurcan Çakır 90 dakika süre aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.