Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Ak Parti Genel Başkan Yardımcısından Trabzonspor mesajı! Merak etmeyin 2-3 hafta sonra…

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısından Trabzonspor mesajı! Merak etmeyin 2-3 hafta sonra…
26 Mart 2022 14:28
247
A+
A-

Trabzon’da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz konuştu.

ERDOĞAN, BUNLARLA TEK TEK… 

Son yıllarda, Çin’den bahsedildi, Rusya’da Putin’den bahsedildi. Ama dünya son 20 yılda, son 10 yılda RecepTayyip Erdoğan’ın dünya liderliğini tescil etti, kabul etti.  Bunun en son Antalya diplomasi formunda da gördük. Tam 75 ülke katıldı.
Bir çok görüşmeler yapıldı. Artık Dünyadaki siyasetin odak noktası Türkiye. En kısa zamanda da göreceksiniz, ticarette de odak nokta Türkiye olacak.  Uzak doğu gerçekten uzak kaldı. Pandemi nedeniyle dünyada 350, 400 milyon insan bu hastalığa yakalandı. Kaybedilen insan sayısı 7 milyona dayandı. Böyle bir hastalıktan sonra dengeler değişti. Türkiye bu mücadeleyi dünyada en başarılı yapan ender ülkelerden bir tanesi… ABD’De 40 bin doları olmayan hastane dışında kaldı. Biz yurt dışında olan vatandaşlarımızı da getirerek tedavi ettik. Yargı vesayeti, askeri vesayeti, sermaye, bürokrasi, basın vesayeti vardı. Bunlarla Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi tek tek mücadele etti. Terörle mücadele ettik. Ama şunu herkes bilkin ki Türkiye, kendi topraklarından bir karış, o terör devletlerine vermez. Bu kaba kuvvetle yapamayacaklarını anlayanlar ekonomik olarak saldırıyorlar. Olsun biz ekmeğimizi böler yeriz, ama kimseye teslim olmayız.

IMF’i borçlarını son kuruşuna kadar ödeyerek gönderdik.

DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR

Sadece Recep Tayyip Erdoğan 85 milyon ülke için değil, gönül coğrafyamız olan bir olan ülkelerin de liderliğini yapıyor. En ufak bir şeyde Filistin’de, ABD Kudüs’ü başşehir ilan etmek istiyor, ilan ediyor Türkiye karşı çıkıyor. BM’ye gidiyor. 128 ülke hayır yapamazsın dedi. Sadece 11 ülke evet dedi. BM’nin yapısı. 5 tane devlet var. Çin, Rusya, Amerika, Fransa ve İngiltere.. 180 ülke karşı çıksa bile, her hangi bir ülke çekimserim dese karar alınamıyor. Neden Recep Tayyip Edoğan dünya 5’ten büyüktür diyor bunun için. Ekonomide tamamen bazen pandemi süreci unutularak sıkıntılar yaşadığımız doğru. Bu sadece Türkiyeye mahsus değil. Dünyada aynı sıkıntı var. Şunu bilmeliyiz ki Türkiye bu pandemi sürecinde 2021 yılında yüzde 11 büyüme ile 1 numara oldu. Bu sene barajlarımız dolu, kar yağdı, yağmur yağdı, tarımda büyük hamle gerçekleşecek. Bundan sonra gıdada arz güvenliğimizi, depolarımızı dolduracağız geleceğe hazır olacağız. Her şey çözülür. Bütün gayretimiz dar gelirli vatandaşlarımızın alım gücünü attırmak olacak. Bugün ki ortamda fiyatların 20 liradan 5 liraya düşmesini beklemiyoruz. Bizde vatandaşın cebine katkıda bulanarak bu dengelemeyi sağlayacağız. Eylül ayında bütün verilerin tekrar düzeldiğini stabil hale geldiğini göreceksiniz. İhracatımız yükseliyor. Üretim artıyor, işsizlik oranı düşüyor. Devletin borçları çok yok.Çözüm yeri yine AK Parti, 2023 seçimlerinde de zafer AK Parti’nin olacak.

 

TRABZON İL BAŞKANLIĞINA TESİS DESTEK SÖZÜ

Trabzon’un il binasını da gördük. Güzel bir. Yerde, güzel bir şekilde yapılmış. Restorasyonu da çok güzel. Ama daha ek tesisler gerekirse, başka yerlerde salon vs bunlarda da bizler destek olalım. Genel Merkezin karşısında salon vardı, orayı satın aldık. Şimdi Genel Merkezin karşısında 10 veya 15 bin metre karelik konferans salonu, kütüphane gibi sosyal tesilerin yapıldığı inşaat yapıyoruz. 2023’e yetiştirmeye çalışıyoruz. O güzelik inşallah diğer illerimiz de yansıyacak. AK Parti kurumsal yapısı var. Gelip geçici parti değil.”

TRABZONSPOR’A 6 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUK TEMENNİSİ

Demiröz, Balta’nın Trabzon’un fethinin 561. Yılı Dönümü sözlerini hatırlatarak, “O sene bu sene” derken, Trabzonspor’un üst üste 6 yıl şampiyon olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.