Dolar 32,2707
Euro 34,8393
Altın 2.404,26
BİST 10.306,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















A Milli Takım’ın Portekiz maçı kadrosu belli oldu

A Milli Takım’ın Portekiz maçı kadrosu belli oldu
24 Mart 2022 14:25
412
A+
A-

A Milli Takımımız’ın Portekiz karşısındaki maç kadrosu belli oldu. 4 isim zorlu maçta mücadele edemeyecek. Trabzonsporlu oyuncular Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Dorukhan Toköz, kadroda yer aldı.

A Milli Futbol Takımımız’ın Portekiz maçı kadrosu açıklandı. Rıdvan Yılmaz, Yunus Akgün, Doğukan Sinik ve Umut Bozok, Portekiz kadrosunda yer almadı.

A Milli Futbol Takımı’nın kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Caner Erkin,

Orta Saha: Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Orkun Kökçü, Abdülkadir Ömür

Forvet: Cengiz Ünder, Serdar Dursun, Enes Ünal, Burak Yıolmaz, Kerem Aktürkoğlu

EK MAÇ ELE USULU

A Millî Takımımız 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde bugün Portekiz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Porto şehrinde bulunan Dragão Stadyumu’nda oynanacak Portekiz-Türkiye müsabakası, TSİ 22.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert yönetecek. Siebert’in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sandro Schärer olacak. Maçta aynı ülkeden Marco Fritz VAR, Bastian Dankert ise AVAR olarak görev alacak.

Ay-Yıldızlılar, Portekiz ile tek maç üzerinden oynanacak yarı final mücadelesini kazandığı takdirde, 29 Mart Salı günü Konya’da İtalya-Kuzey Makedonya play-off eşleşmesinin galibiyle final maçında, Portekiz maçını kaybetmesi halinde ise İtalya-Kuzey Makedonya müsabakasının mağlubu ile yine Konya’da özel maçta karşı karşıya gelecek.

Türkiye-Portekiz A Millî maçları

Türkiye, Portekiz ile bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2’sini Türkiye, 6’sını ise Portekiz kazandı. Ay-Yıldızlıların 8 golüne karşılık, Portekiz 16 gol kaydetti. İki ülke arasındaki 5 resmi maçın tamamını Portekiz kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.