Dolar 32,2997
Euro 34,7882
Altın 2.401,14
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Abdullah Avcı’nın hedefi!

Abdullah Avcı’nın hedefi!
23 Mart 2022 11:58
248
A+
A-

Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlamak isteyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyor.

Süper Lig’de 70 puanla zirvede yer alan ve artık şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyor. Kupada yarı finale yükselen Bordo-Mavililer, çift maçlı bu ayağın ilk randevusunda 19 Nisan’da Kayserispor’u konuk edecek. Fırtına, 38 yıl sonra sezonu çifte kupayla tamamlama şansına sahip. Trabzonspor bu sezon hem Süper Lig hem Türkiye Kupası’nı kazanırsa 1983-84’ten sonra ilk kez iki kulvarda şampiyonluk elde etmiş olacak. Bordo-Mavili kulüp, sezonun son maçı olan İstanbul’daki Başakşehir mücadelesini, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayıp şampiyonluk coşkusunu seyirci rekoru kırarak yaşamak için hazırlıklara başladı.

BİLETLER TÜKENDİ 

Lider Trabzonspor’un Süper Lig’in 31. haftasında 3 Nisan’da evinde Beşiktaş’la oynayacağı maçın biletleri dün satışa çıktıktan kısa süre sonra tükendi. Sabah erken saatlerde gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşurken biletler toplam 10 dakika içinde satıldı. Birçok taraftar, bilet alamadan geri döndü. İç sahadaki tüm maçlar için yurt dışından ve Türkiye’nin birçok şehrinden kente gelen Bordo-Mavili taraftarlar, Beşiktaş karşılaşmasında da Medical Park Stadı’nı tamamen dolduracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.