Dolar 32,3872
Euro 34,7671
Altın 2.396,70
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Trabzonspor’un Efsane Futbolcusu “Gün Sayıyoruz”

Trabzonspor’un Efsane Futbolcusu “Gün Sayıyoruz”
22 Mart 2022 14:15
318
A+
A-

Trabzonspor’un efsane isimlerinden Serdar Bali, şampiyonluk için heyecanını paylaştı

Trabzonspor’un efsane isimlerinden Serdar Bali, Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda ilerlediği süreçte eski futbolcuların heyecanını anlattı. Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı olarak da görev yapan Bali, Bordo Mavili formayı bir dönem terletmiş bir çok efsane ismin tercümanı oldu. Trabzonspor’un şampiyonluğunu sabırsızlıkla beklediklerini belirten Bali, “”Yaklaştı değil, zaten şampiyon oldu Trabzonspor. Gün sayıyoruz. Bunu çok önceden beri söylüyordum. İyi bir takım kuruldu, büyük sakatlıklara rağmen iyi sezon geçirdik. Taraftarından, futbolcusundan, yönetiminden eski futbolcusuna, herkese kadar dostluk, arkadaşlık içinde bugüne gelindi” dedi.

Şampiyonluk kutlamaları ile ilgili taraftarlara mesaj da veren Efsane, “38 senedir bir birikim var, bu nasıl patlayacak, kimse bilmiyor. Trabzon Valiliği, Emniyet Müdürlüğünün her türlü hazırlığı yapması lazım. Biz de eski futbolcular olarak bu konuda görüşlerimizi söyleyeceğiz. Taraftarlar olarak adam gibi sevinmemiz lazım. Şampiyon olduğumuz zaman da rakiplerimizin, tüm kamuoyunun ’38 senedir beklediler, şampiyon oldular ne mermi attılar, ne taşkınlık yaptılar, sadece iyi sevindiler, eğlendiler.’ demesi gerekir. O açıdan da şampiyon olmak lazım.”

Trabzonspor’un başarısının gelecek sezonlarda da devam edeceğini belirten Bali, “O zaman insanlar kamyonların üstünde seviniyordu. Birinci şampiyonlukta insanlar ne olduğunu anlayamadılar, kimse beklemiyordu. Sonra da ikinci ve art arda diğer şampiyonluklar gelince ‘Biz zaten oluyoruz.’ diyerek çok da sevinmediler. Biz de ligin ardından 15 gün sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına hazırlanıyorduk, sonra 1 haftalık tatile gidebiliyorduk çünkü yeni sezon başlıyordu. Bu kadar görsel medya da yoktu. Şimdi daha çok sevinç olur. Kulübün organizasyon içinde olması lazım. Hazırlık yapıyorlar. İnşallah sevincimizle beraber herkesin konuşacağı bir şampiyonluk yaşarız. Bunu yaşarken de tecrübe olsun çünkü şampiyonluk, 3-4 sene ikinci yıldız takana kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Mermi alma, Kombine Al”

Açıklamalarını yeniden taraftara mesaj vererek sonlandıran Bali “”Merminin tanesi 5 lira 17 kuruş. Mermi atma Şampiyonlar Ligine katılacak Trabzonspor’un kombinesini al. Kombine parası olarak koy kenara. Mermi havaya gidiyor. Sonra, yorgun mermi aşağı düşüyor. Canımız yanmasın. ‘Mermi Atma Şampiyonlar Ligi’ne kombine al’ diye motto yapalım.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.