Dolar 32,1445
Euro 35,0476
Altın 2.472,66
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C




















Fenerbahçeli Berke Özer’i Trabzonspor’a önerdiler

Fenerbahçeli Berke Özer’i Trabzonspor’a önerdiler
20 Mart 2022 17:44
392
A+
A-

Kısa süre önce Fenerbahçe ile yolları ayıran Berke Özer için flaş bir iddia ortaya atıldı. Kaleci Berke Özer bonservisini eline alır almaz bir çok yerden teklif alırken oyuncunun Trabzonspor’a da önerildiği ortaya atıldı. Bonservisi elinde olan 21 yaşında 1.91 boyunda olan Berke Özer, bu sezon sarı-lacivertli takımda 14 lig maçında forma giydi. Kalesinde 17 gol gören Berken, 3 Avrupa, 2 de Türkiye Kupası sınavlarında Fenerbahçe formasını terletti.

Altınordu’dan Fenerbahçe’ye transfer olduğunda ‘geleceğin A Milli Takım Kalecisi’ olarak lanse edilen berke Özer sarı-lacivertli takımda beklenen performansı gösteremedi. Berke ile ilgili son kararı teknik direktör Abdullah Avcı’nın vereceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.