Dolar 32,2628
Euro 35,0650
Altın 2.460,37
BİST 10.155,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















CANLI / Rizespor 0 – 0 Trabzonspor

CANLI / Rizespor 0 – 0 Trabzonspor
18 Mart 2022 19:11
270
A+
A-

Süper Lig’in 30. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ancak Rize’de yaşanan hava durumu nedeniyle karşılaşmanın ertelenmesi gündeme geldi. Didi Stadı’nda zemin tamamen karla kaplanırken, başkan Tahir Kıran da maçın yarına ertelenebileceğini dile getirdi.

Trabzonspor’un 11’i

Erce, Peres, Denswil, Ahmetcan, İsmail, Siopsis, Dorukhan, A.Ömür, Vişça, Nwakaeme, Djaniny

Trabzonspor’un Rizespor ile oynayacağı müsabaka öncesi Rize’de kar etkili oldu. Rize sahasında bulunan branda kaldırıldı ancak çizgiler yoğun kar nedeniyle görünmez hale geldi.

HAKEM BAYARASLAN, ‘BÖYLE KAR ÇOK GÖRDÜM’

Maçın hakemi Volkan Bayarslan incelemelerin ardından ‘Erzurum’da böyle kar çok gördüm. Yumuşak bu kar iyi bir temizlemeyle oynatabiliriz. Kar daha sert yağarsa yarın öğlende oynarız’ ifadelerini kullandı.

MAÇ OYNANACAK

18:50 sıralarında stada çıkan hakem Volkan Bayarslan, statta oyuncuların ısınma sürelerini de baz alarak stat çizgilerinin temizlenip temizlenmeyeceğinin muhasebesini yaptı. 
Ceza sahalarında ve kale arkalarında temizlenen bölümlerde kar yağışına rağmen, karın tutmadığını gösteren Bayarslan, maçın oynanabileceğini söyledi.

Statta temizleme çalışmaları maç saatine kadar devam edeceği kaydedilirken, çizgilerin görünmesi için de ekstra çalışmaların yapılacağı bildirildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.