Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C




















Türkiye şampiyonu oldu, Trabzonspor’dan sözleşmeyi kaptı! Oyun kuran stoper…

Türkiye şampiyonu oldu, Trabzonspor’dan sözleşmeyi kaptı! Oyun kuran stoper…
16 Mart 2022 15:35
401
A+
A-

Trabzonspor genç savunmacı Ali Şahin Yılmaz’ı profesyonel yaptı.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi eski adıyla Erdoğdu Anadolu Lisesi’yle geçtiğimiz günlerde şampiyonluk yaşayan genç stoper Ali Şahin Yılmaz ödülünü Trabzonspor Kulübü ile profesyonel sözleşme imzalayarak aldı.

TRABZONSPOR İLE ANTRENMANLARA DA ÇIKIYORDU

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen Ali Şahin Yılmaz, Trabzonspor A takımı ile ara ara antrenmanlara da çıkıyordu.

PROFESYONEL OLDU

Ali Şahin Yılmaz ,Trabzon 15 Temmuz Şehitler Lisesi’yle Türkiye Şampiyonluğu yaşamasının ardından kulübe çağrılarak resmi sözleşmeye imza attı.

ÖĞRENİM HAYATI DEVAM EDİYOR

 

U19 takımında sağ stoper olarak forma giyen Ali Şahin Yılmaz, Çetin Özdemir ve Adem Cebeci’nin hocalığını yaptığı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde öğrenim hayatını sürdürüyor.

SAĞ STOPER VE OYUN KURUCU

1.85 boyundaki Ali Şahin Yılmaz yaşına göre olgun bir oyuncu olarak nitelendirliyor.

2004’lü sağ stoperin en büyük özelliği ise arkadan oyun kurmadaki başarısı olarak gösteriliyor. Yılmaz aynı zamanda U18 Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Ali Şahin, Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Ahmetcan Kaplan’ın da altyapıdaki partneriydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.