Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Abdullah Avcı’dan Hamsik müjdesi! İşte sakatlığı…

Abdullah Avcı’dan Hamsik müjdesi! İşte sakatlığı…
12 Mart 2022 18:42
232
A+
A-

Süper Lig’in 29.haftasında Trabzonspor, Göztepe’yi kendi evinde konuk ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı önemli mesajlar verdi.

Trabzonspor şampiyonluk yolunda 29.haftasında kendi evinde Göztepe’yi ağırlıyor. Karşılaşma öncesi teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadelere yer verdi:

“Taraftarımıza teşekkürler. Biletleri aynı gün tükettiler. Rakip bu zamana kadar formasyon olarak 3’lü oynuyordu 5’li kaşılıyordu. Hoca değişikliği ile 4’lüye dönen bir rakip var. Hava topu mücadelesi yapan bir takım. Onunla beraber düşen topları da en fazla alan takım. Bunun üzerinden savunma anlamında neler yapabiliriz ona çalıştık. Çözüm noktalarına da ilgili top biz de olduğu sürece çözüm noktalarının çıkacağını düşünüyoruz. 10 puan şampiyon olmamıza kaldı. Kazanan takımın teknik direktörü olmak istiyorum. Harika bir sezon geçiriyoruz. Daha şampiyon olmadık. Dorukhan 2 gün oldu antrenmana katılalı. İyi durumda, oyunun gidişatına göre değerlendirilebilir. Bakasetas inişli çıkışlı performanslar olması… Rakibe göre de böyle bir tercih kullanmış olduk. Marek de az kaldı. Sağlık durumuyla ilgili güzel bilgiler geldi bize. Çok da iyi bilgiler geldi. Daha geniş konuşuyoruz. Milli takım arasında dönmesini bekliyoruz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.