Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C




















Tolga Zengin, ‘Onur Kıvrak’ın sakatlanmasını istemezdim

Tolga Zengin, ‘Onur Kıvrak’ın sakatlanmasını istemezdim
10 Mart 2022 01:09
462
A+
A-

Trabzonspor’un eski kalecilerinden Tolga Zengin, Onur Kıvrak ile olan rekabetlerini açıkladı.

beIN Spor’ta konuşan Trabzonspor’un eski kalecilerinden Tolga Zengin, yine bordo. Mavililerin eski kalecisi Onur Kıvrak ile arasında geçen rekabeti anlattı.

 

Tolga Zengin, Onur Kıvrak ile Trabzonspor’da birlikte oynadığı yılları anlattığı sırada rekabete vurgu yaptı.

Zengin, ‘’Şampiyonluğa oynuyorsan büyük takımsan iki tane iyi kalecin olması lazım. Rekabetimiz vardı ama ağabey kardeşliğimiz de vardı. Hala devam eden ağabey kardeşliğimiz var. Hepimiz oynamayı isterdik ama kimsemiz diğerinini kötü oynamasını ve sakatlanmasını istemezdi. İkimizde iyi çalıştık. Tony vardı ben vardım ve Onur vardı. Yanlış anlaşılmasın ama yabancı biri oynayacak benim yerime Tolga ağabey oynasın derdi. Bizim böyle bir şeyimiz vardı. Çok konuştuk en zor günlerimizde yanımızda biz vardık. Karşılığını sahada aldık. İkimizde talihsiz sakatlık yaşadık. İyi devam ettirdik. Rakip takımlarda karşılıklı oynadık oda bende futbolu bıraktık. Tekrar başka hayat ve zaman diliminde artık farklı şeyler konuşuyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.