Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C




















Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesi Fırtına’da son durum! Ekstra prim var mı?

Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesi Fırtına’da son durum! Ekstra prim var mı?
6 Mart 2022 12:16
253
A+
A-

Süper Lig lideri Trabzonspor, 28. haftada bugün ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak. Mücadeleye üç puan parolasıyla hazırlanan bordo-mavililerde tüm şehir takımdan galibiyet bekliyor. Peki, Fırtına’da alibiyete ekstra prim var mı? Hangi futbolcular mücadelede forma giyemeyecek? İşte Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı öncesi son durum…

Süper Lig’in 28. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak. İşte zorlu maç öncesi Trabzonspor’daki son gelişmeler…

HUGO KEYİFLERİ KAÇIRDI
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final’inde Antalyaspor’u saf dışı bırakan Trabzonspor, sevincini tam yaşayamadı. Sakatlanan Vitor Hugo’nun sezonu kapatması takımdaki tüm moralleri bozdu.

BİR GÜN İZİN JESTİ
Kupa maçı sonrası Fenerbahçe derbisi oynanacak olmasına rağmen Abdullah Avcı oyunculara bir gün izin vererek jest yaptı. Kendisi ise izin gününde tesislere kapanarak rakiplerini analiz etti.

SAKATLAR İYİLEŞMEDİ
Fenerbahçe maçı öncesi geri dönüşleri beklenen Marek Hamsik ve Dorukhan Toköz’den beklenen müjde gelmedi. İki oyuncu için de sağlık kurulu, oynamamalarının daha iyi olacağı yönünde fikir belirtti.

STOPERDE ZOR KARAR
Vitor Hugo’nun yokluğunda stoperde kimin oynayacağı hala netleşmedi. Son haftalarda daha çok şans bulan genç Ahmetcan bir adım önde. Hüseyin Türkmen ihtimali de sürüyor. Son karar maç saatinde verilecek.

EKSTRA PRİM VERİLMEYECEK
Bordo-mavili yönetim, Fenerbahçe maçı için ekstra bir prim vermeme kararı aldı. Bu karar teknik ekibe de iletildi. Oyuncular üzerinde ekstra bir baskı oluşturulmayacağı ve takıma güvenin tam olduğu belirtildi.

SİLAHI KANATLAR
Fenerbahçe’nin ideal beklerinin olmayışı ve Trabzonspor’un kanat oyuncularının formu, Avcı’yı bu üstünlüğünü kullanmaya itti. Başarılı hoca, Nwakaeme ve Edin Visca’ya “Daha aktif olun” dedi.

SEYİRCİ SORUN DEĞİL
İç sahada seyirci avantajını çok iyi kullanan Fırtına, Kadıköy’de oluşacak taraftar baskısına karşı 11’de oynayacak oyuncuların tecrübesine güveniyor. Gençlere ise bu isimler yardımcı olacak.

GÖRÜNTÜLÜ ANALİZ
Avcı, Fenerbahçe’nin 2. yarıdaki tüm maçlarını detaylı şekilde inceledi. Analizler, görüntülü ve saha da uygulamalı olarak oyunculara aktarıldı. Rakibin zayıf yönlerine çalışıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.