Dolar 32,2770
Euro 35,0305
Altın 2.475,32
BİST 10.512,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Shakhtar Donetsk’in antrenörü savaşta hayatını kaybetti

Shakhtar Donetsk’in antrenörü savaşta hayatını kaybetti
4 Mart 2022 17:14
297
A+
A-

Shakhtar Donetsk CEO’su Serhiy Palkin, Rus saldırılarında Shakhtar Donetsk’in genç takım antrenörünün hayatını kaybettiğini söyledi. Rusya’nın Ukrayna işgali devam ediyor.

Rus kuvvetleri Ukrayna’da hava ve kara saldırılarına devam ederken Shakhtar Donetsk acı haberi paylaştı.

Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayan kulüp CEO’su Serhiy Palkin, bir genç takım antrenörünün Rus kurşunuyla öldüğünü söyledi.

İki gün önceki çatışmalarda da iki Ukraynalı futbolcu Vitalii Sapylo ve Dmytro Martynenko yaşamını yitirmişti.

Serhiy Palkin ne dedi?

“Rus futbol kulüplerinin sahiplerine, yöneticilerine ve futbolcularına sesleniyorum. Rusya, Ukrayna’ya korkunç ve hain bir askeri saldırı gerçekleştirdi”

“Burası her birinizin içinde bulunduğu, akrabalarınızın, dostlarınızın olduğu ve her zaman sıcak bir şekilde karşılandığınız, hatta bazılarınızın doğduğu ülke. Bu ülke bugün her türlü silahlarla Rus ordusu tarafından yok ediliyor”

“Dün bir çalışan hayatını kaybetti. O, genç takımda çocukların koçuydu. Bir Rus kurşunuyla öldürüldü. Rusya! Ukraynalıları öldürüyorsunuz. Bu çılgınlığı durdurun!”

“Sessiz kalma, konuş! Aksi takdire çöküşün olur. Gelecek nesillerin hatırlayacağı, dünya tarihinden silinmesi mümkün olmayacak bir yenilgi olur. Her biriniz işlediğiniz suçlardan dolayı suçlu ve sorumlu olacaksınız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.