Dolar 32,3791
Euro 34,7797
Altın 2.396,11
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu beklenen açıklamayı yaptı

Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu beklenen açıklamayı yaptı
3 Mart 2022 22:33
329
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Saat 21.00’de birlikte bakalım bir ibret tablosuna” mesajı paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan paylaştığı videoda Batı’daki mallarına el konulan Rus oligarkları örnek göstererek, Batı’ya para kaçıran AKP’li zenginleri uyardı. Kılıçdaroğlu, elektrik faturası ödememe protestosunu ise sürdüreceğini duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 21.00’de bir açıklama yapacağını duyurmuştu.

“BEŞ PARA ETMİYORLAR”

Kılıçdaroğlu, mesajında “Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Saat 21.00’de birlikte bakalım bir ibret tablosuna. Bekliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

21.00’da video paylaşan Kılıçdaroğlu, konuşmasında “Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir!” dedi.

“Sevgili halkım merhaba. Biliyorum mutfaklarınız yangın yeri. Korkunç bir soygun var.Elektrik faturalarınızın mücadelesini verirken, getirdiler akaryakıt zamlarını,” diye söze başlayan Kılıçdaroğlu, “Artık belli ki gaspetmeye çalıştıkları iki lokma ekmeğiniz için dövüşeceğiz, kavga edeceğiz. Sizin nasibiniz uğruna… Etmek zorundayız. Saraylılar tatlı peşinde sizin ise tuzunuz yok” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

  • Ama sevgili halkım siz de biz de biliyoruz ki millet galip çıkacak. Saray’daki şahsa seslendim: Elektrikte KDV’yi sıfırla. Tık yok, ses yok. O zaman ben de şahsi protestoma devam edeceğim.
  • Gün aşırı yağdırdıkları akaryakıt zamları da ağır bir zulme dönüştü artık.
  • Anlatıyorlar ya… “Dünyada şöyle oldu, yok dünyada böyle old…” diye. Bunun asıl nedeni Türk Lirası’nın, yani milli paramızın değerinin pul edilmesidir. Gerisi hikaye.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.