Dolar 32,3650
Euro 34,6947
Altın 2.390,09
BİST 10.171,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Fransa açıkladı: Macron teklif etti, Putin reddetti!

Fransa açıkladı: Macron teklif etti, Putin reddetti!
3 Mart 2022 21:40
348
A+
A-

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Rusya Devlet Başkanı Putin ile 90 dakika süren bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği açıklandı. Görüşmede Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı ele alındı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ukrayna’daki savaşa rağmen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme kanallarını açık tutuyor.

Görüşme sonrasından Macron tarafından yapılan açıklamada, Putin’in barış teklifini reddettiği açıklandı. Macron Rusya Devlet Başkanı Putin’in “bu aşamada Ukrayna’ya karşı saldırıları durdurmayı reddettiğini” belirtti

90 DAKİKALIK GÖRÜŞME

Elysée Sarayı, Perşembe günü Macron ile Putin’in telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve görüşmenin 90 dakika sürdüğünü açıkladı.

Fransa Lideri Macron, Putin ile yaptığı görüşmenin ardından Rus kuvvetlerinin tüm Ukrayna’yı işgal edene kadar durmayacağını açıkladı. Macron “Ukrayna daha da kötüsünü yaşayacak.” açıklamasını yaptı.

PUTIN: RUSYA’NIN OPERASYONU BAŞARIYA ULAŞACAK

Görüşmede Putin Macron’a “Rusya’nın operasyonu her şart altında başarıya ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Macron daha önce bir televizyon konuşmasında, çatışmanın daha fazla tırmanmasını önlemek için Putin ile temas halinde kalmak istediğini söylemişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.