Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















KAMUOYUNA DUYURU

KAMUOYUNA DUYURU
23 Şubat 2022 20:54
372
A+
A-

Bugün Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanan 1461 Trabzon FK – Sakaryaspor karşılaşmasına stadın kapasitesinin 3 katı taraftarımız ilgi göstermiştir. Bu nedenle birçok taraftarımız tribünlerde oturacak boş yer kalmadığı için stada girememişlerdir.

Karşılaşmayı takip etmek üzere stada gelen basın mensupları da gecikmeli olarak stada alınmışlardır. Basın tribününde oturan taraftarlar kaldırılarak, yerlerine oturtulmuşlardır.

‘Trabzon Emniyeti bizi stada almadı’ iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve görevlileri bugün oynanan karşılaşmada hem stat içinde hem de stat dışında kulübümüze gereğince yardımcı olmuştur. Bugün Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda yaşanan sıkıntının tek nedeni stat kapasitesinin yetersiz olmasıdır.

Bu doğrultuda; bugün başta kulübümüze büyük destek veren ve yardımcı olan Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne ve takımımıza 90 dakika boyunda destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Stada giremeyen taraftarlarımızdan da özür dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.