Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Trabzon altyapısında yetişen futbolcu isyan etti! ‘’Anlatmaya utanıyorum’’

Trabzon altyapısında yetişen futbolcu isyan etti! ‘’Anlatmaya utanıyorum’’
21 Şubat 2022 15:23
339
A+
A-

Süper Lig’in 26. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Antalyaspor’a 2-1 kaybetti. Trabzon altyapısından yetişen futbolcu bu maçta isyan etti.

Süper Lig’in 26. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor sahasında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk etti. Mücadeleyi deplasman ekibi 2-1 kazandı.

Antalyaspor’a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Luiz Adriano ve 59. dakikada Fernando Martins kaydetti.

Malatyaspor’un tek golünü ise 88. dakikada Rahman Buğra Çağıran attı.

Yönetimi protesto ettiler

Alınan bu yenilginin ardından Yeni Malatyaspor’un galibiyet hasreti 15 maça çıktı.

Malatyaspor bu süreçte, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı.

Ayrıca karşılaşmanın hemen başında sarı-kırmızılı oyuncular, maaşlarını alamadıkları için yönetimi protesto etmek için 20 saniye hareketsiz durdu.

“Aklımda argo kelimeler var”

Malatyaspor’un tek golünün sahibi olan Trabzonspor altyapısından yetişen Buğra Çağıran, mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu: Çağıran, “Bu zamana kadar içeride kan ağlasak bile dışarıya çok yansıtmadık. Ben de çözemiyorum artık. Aklımda argo kelimeler var. Hafta içi de 2 antrenmana çıkmadık. Kafamız maalesef bu kadarını kaldırabiliyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.