Dolar 32,2843
Euro 34,9724
Altın 2.445,58
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Karadeniz ekibinde istifa artık çok yakın!

Karadeniz ekibinde istifa artık çok yakın!
19 Şubat 2022 13:25
313
A+
A-

Süper Lig’de 4 haftadır kazanamayan ve son olarak Medipol Başakşehir’e kaybeden Çaykur Rizespor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Süper Lig’de geride kalan 26 haftada topladığı 23 puanla 18. sırada yer alan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, mücadelenin ardından taraftarların tepkisini ve takımın genel durumunu değerlendirdi.

Çok talihsiz goller yediklerini belirten Hamza Hamzaoğlu, “Maça iyi başladık, sonuna kadar da iyi mücadele ettik. Çok talihsiz iki gol yedik. Oyuncularıma teşekkür ettim içeride. Skor ne olursa olsun, yapmaları gerekeni yaptılar. Oyuncularıma söyleyecek hiçbir şeyim yok.” dedi.

İSTİFA YANITI

Taraftarların istifa tepkisine de değinen Hamza Hamzaoğlu, gereken değerlendirmeye yapacaklarını kaydederek “Taraftarlarımız bizi istifaya davet etti. Olabilir. Nasıl göreve davet ediliyorsak, istifaya da davet edilebiliriz. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa bize düşen neyse onu yaparız. Oturur, konuşuruz. Bir değerlendirme yapacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.