Dolar 32,2758
Euro 34,9771
Altın 2.448,74
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Trabzonspor rekora koşuyor!

Trabzonspor rekora koşuyor!
18 Şubat 2022 10:23
249
A+
A-

Bordo mavililer, hem sezon sonu şampiyonluk yaşamak, hem de rekor kırmak istiyor.

Lider Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğa koşuyor. En yakın takipçisi bir maçı eksik Konyaspor’un 12 puan önünde zirvede yer alan Karadeniz devi, bu başarısını ekonomiye çevirmeyi da başarıyor. Şenol Güneş Stadı’nın isim sponsorluğu anlaşması için birçok firma ile masaya oturan bordomavililer kombine satışlarından da önemli bir gelir elde etti.

Yönetim, kalan haftalar için kombine satışlarını durdurma yönünde karar aldı. Artık maç maç bilet satışı yapılarak önemli bir gelir de elde edilmesi planlıyor. Trabzonspor’un bu sezon için en önemli ekonomik katkılarından birisi de lisanslı ürün satışlarından geldi.

2019-20 sezonunda 192 bin adet forma satışı ile kulüp tarihinin rekoru kırılırken, geçen sezon ise bu rakam koronavirüs salgınının olumsuz etkisi ile 88 bine kadar düşmüştü. Bordo-mavili takımın bu dönem şampiyonluk mücadelesinde yoluna açık ara devam etmesi forma satışlarına da oldukça olumlu yansıdı. Kulüpten alınan bilgilere göre şu ana kadar satış sayısı 150 bini aştı. Taleplere yetişmek için 50 bin adet yeni forma siparişi de verildi. Yeni formaların da raflardaki yerini almasının ardından kulüp tarihinin en fazla forma satışının gerçekleşmesi ve 200 bin hedefine ulaşılarak rekor kırılması amaçlanıyor. İlgi her geçen gün artıyor.

Başkan Yardımcısı Yalçın Orhan, taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Orhan, “Her kulvarda çok iyi gidiyoruz. Sezon sonunda tüm hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Ürün satışlarımızın daha da artmasını bekliyoruz” dedi.

Karadeniz devi, 25. haftalar itibarıyla Süper Lig’deki en büyük puan farkına ulaştı. Zirvede en yakın takipçisi olan bir maç eksiği bulunan Konyaspor’un 12 puan önünde bulunan bordomavililer, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye 20, Beşiktaş’a 22, Galatasaray’a ise 31 puanlık fark attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.