Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Konya’da çılgın maç sona erdi! Güncel puan durumu

Konya’da çılgın maç sona erdi! Güncel puan durumu
18 Şubat 2022 22:53
450
A+
A-

İttifak Holding Konyaspor, 26. hafta maçında sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kasımpaşa’yı konuk etti

Spor Toto Süper Lig’de lider Trabzonspor’un en yakın takipçisi konumunda bulunan İttifak Holding Konyaspor, 26. hafta maçında sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kasımpaşa’yı konuk etti. Konya MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadı’nda 8 gollün atıldığı çılgın maç 4-4 beraberlikle tamamlandı. Bu sonuçla bir maçı eksik olan İttifak Holding Konyaspor, zirve yarışında çok değerli iki puan kaybı yaşarken, Kasımpaşa ise üst üstte ikinci kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla İttifak Holding Konyaspor puanını 49’a, Kasımpaşa da 29’a çıkardı.

Öte yandan İttifak Holding Konyaspor, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’nin farkındalık kampanyasına destek olmak için sahaya “Farkında Ol, Destek Ol, Epilepsi İçin Bak” pankartıyla çıktı.

Maçtan notlar:

7. dakikada konuk ekip öne geçti. Fall’ın pasında rakip ceza sahasında çizgiye kadar inen Umut Bozok’un altıpas içine kestiği topa dokunan Mortadha, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1

14. dakikada Adil Demirbağ’ın kısa düşen pasına hareketlenen Umut Bozok’un vuruşunda topu, kaleci Sehic son anda tokatlayarak gole engel oldu. Sehic, bir kez daha Umut’a geçit vermedi.

27. dakikada ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Ahmed Hassan’ın ara pasına hareketlenen Amilton’un kaleci Ertuğrul Taşkıran’ı oyundan düşürerek topu boş kaleye gönderdi: 1-1

40. dakikada yeşil-beyazlı ekip öne geçti. Amilton’un havalandırdığı topu Ahmed Hassan bekletmeden içeriye kesti. Altıpas üzerinde Rahmanovic’in kafa vuruşunda top ağlara gitti: 2-1

46. dakikada Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Mortadha Ben Ouannes’in müthiş asistinde Haris Hajradinovic topu ağlarla buluşturdu: 2-2.

52. dakikada İttifak Holdin Konyspor bir kez daha öne geçti. Amilton’un ceza sahası içie yaptığı ortayı Kasımpaşa savunması uzaklaştırmak isterken topu önünde bulan Soner Dikmen, sert ve düzgün vuruşla meşin yuvarlarğı ağlarla buluşturdu: 3-2.

60. dakikada Kasımpaşa yine beraberliği yakaladı. Kasımpaşa’da Eren’in ceza sahası içinde yerde kalmasıyla kazanılan penaltı atışında meşin yuvalarğın başına Umut Bozok geçti. Umut’un vuruşunda Sehic gole izin vermedi ancak VAR incelemesinde çizgiye basmadığı nedeniyle tekrar edilen penaltıda Umut bu kez topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere yollarayak maça bir kez daha eşitlik getirdi: 3-3.

77. dakikada Haris Hajradinovic’in ceza sahası dışından çektiği sert şut direkten döndün.

90+1’de Kasımpaşa öne geçti. Kasımpaşa’nın yeni transferi Awer Mabil, attığı şık golle takımını öne geçirdi: 3-4.

90+10’da İttifak Holdin Konyspor maça eşitliği getirdi. 90+7’de kazanılan penaltıda meşin yuvarlağın başına geçen Sokol Cikalleshi attığı golle skoru 4-4 yaptı.

Müthiş heyecana sahne olan maçın son dakikalarında her iki takımda yakaladığı net fırsatları gole çeviremeyince 8 gollü çılgın maç 4-4 beraberlikle tamamlandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.