Dolar 32,3239
Euro 34,8268
Altın 2.392,29
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Müdür Burak Fettahoğlu’ndan Dur Durak Yok

Müdür Burak Fettahoğlu’ndan Dur Durak Yok
16 Şubat 2022 10:52
1.415
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanı iken Trabzon İline Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı günden beri mesai mefumu tanımaksızın bütün enerjisini Trabzon’a eğitime adayan İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, büyük takdir topluyor.

Hafta içi, il ve ilçelerde kurum ve okul ziyaretlerini sürdüren Müdür Fettahoğlu, hafta sonu MTSK ve DYK kurslarını ziyaret ederek eğitim çalışanlarına moral verirken sınavlara hazırlanan öğrencilere de başarılar dileyerek gönüllerini almayı ihmal etmiyor.

Müdür Fettahoğlu, Akçaabat Salacık İlk ve Ortaokulu, Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Akçaabat Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek önce öğretmenlerle ardından öğrencilerle bir araya geldi.

OKUMA ALIŞKANLIĞINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Müdür Hüseyin Burak Fettahoğlu, “Gençler Okudukça Akçaabat Okur” Projesi kapsamında Akçaabat Kütüphanesi’nde düzenlenen kitap okuma etkinliğinde öğrenciler ile kitap okudu. Ardından öğrencilerimiz ile gerçekleştirilen kitaplar üzerine yapılan söyleşi etkinliğine katıldı. Müdür Fettahoğlu, bu tür projelerin gençlerin okuma sevgisini daha da arttıracağını ve bu konuda yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu belirterek. “Müdürlüğümüz olarak okuma kültürü üzerine yapılan tüm çalışmalara çok önem veriyoruz ve bu konuda hazırlanan tüm projeleri destekliyoruz.” dedi.

OKURSUZ KÜTÜPHANE KALMAYACAK

Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Okursuz Kütüphane Kalmasın” Projesi kapsamında gerçekleştirilen okuma etkinliklerinde öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Müdür Fettahoğlu, ardından Akçaabat Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek öğrenciler için hazırlanan Uygulama Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Müdür Fettahoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı idareci ve

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.