Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















İntihar haberiyle şok etmişti, son yolculuğuna uğurlandı! Kardeşine son mesajı yürek burktu!

İntihar haberiyle şok etmişti, son yolculuğuna uğurlandı! Kardeşine son mesajı yürek burktu!
16 Şubat 2022 19:05
1.057
A+
A-

Abdullah Sakal’ın intiharı tüm şehri yasa boğdu

Trabzon’un Of İlçesi’nin tanınan iş insanlarından Abdullah Sakal’ın intiharı tüm şehri yasa boğdu. Dün gece adli tıpta yapılan otopsinin ardından bugün Trabzon’un Of İlçesi büyük Camii’de öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına  defnedildi.

Mahşeri kalabalık eşliğinde gerçekleşen cenaze törenine spor siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katılırken herkes gözyaşına boğuldu.
Cenazeye katılan arkadaşları ‘Dünya iyisi melek gibi kalbi olan bir arkadaşımızdı. Nasıl böyle bir şey yaptı hiçbir anlam veremedik. Herkese iyiliği dokunan hayır hasanat işlerine çok önem veren eşini dostunu akrabasını gözeten, karıncayı incitmeyecek merhamete sahip bir arkadaşımızdı. Mekanı cennet olsun, Allah Rahmet Eylesin. Rabbim ailesine tüm sevenlerine sabırlar versin’ ifadelerini kullandılar.

BÜYÜK BİR YÜK BIRAKIYORUM 
Öte yandan Trabzon’u şok eden intiharla ilgili  bilgiler de gelmeye devam ediyor.  İddialara göre İntiharından kısa süre önce Abdullah Sakal’ın iş yerine geldiği, hiç bir şey demeden iş yerinden ayrıldı ve abisine bir mesaj atarak cep telefonunun kapattığı öğrenildi.

Kardeşine attığı mesajda duygu dolu ifadeler kullanan Sakal’ın şunları yazdığı öğrenildi.
-Kardeşim, sana büyük bir yük bıraktığımın farkındayım, ben gidiyorum. Hakkınızı helal edin. Eşim ve çocuklarım size emanet. 

Yakınları ekonomik olarak ailenin hiçbir sıkıntı olmadığını fakat mearhum Sakal’ın çok gururlu bir insan olduğunu, belkide yaptığı ticari bir faaliyette karşılaşmış olabileceği olumsuzluk nedeniyle ailesine karşı hissettiği sorumluluğun kendisini bunalıma sokup intihara sürüklemiş olabileceğini kaydettiler.
Olayla ilgili güvenlik güçlerinin çok yönlü soruşturması sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.