Dolar 32,2160
Euro 34,7898
Altın 2.419,69
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
14°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Şenol Güneş kararı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Şenol Güneş kararı!
16 Şubat 2022 12:54
235
A+
A-

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yeni sezonda Beşiktaş’ın teknik direktör koltuğuna Şenol Güneş’in oturacağını iddia etmişti. İddianın ardından gözler Başkan Ahmet Nur Çebi’ye çevrildi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın yaptığı sürpriz açıklamalar deneyimli teknik adam ile ilgili iddiaları daha da güçlendirdi.

Sancak, “Beşiktaş’ın yeni sezonda teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Kesin Beşiktaş’a gidiyor. Şenol Hoca Beşiktaş’a hayırlı olsun. Kesin ve net’’ dedi.

GÜNEŞ GÜÇLÜ ADAY ANCAK SOMUT BİR ADIM ATILMADI 

Sergen Yalçın’ın istifası üzerine göreve getirilen Önder Karaveli’ye sezon sonuna kadar geçerli sözleşme imzalatan siyah-beyazlı yönetimin yeni teknik direktör konusunda henüz kesin bir karara varmadığı bildirildi. Şenol Güneş’in güçlü adaylardan biri olduğu ancak Başkan Çebi veya yönetim kurulunun bu yönde bir adım atmadığı kaydedildi.
YERLİ DE YABANCI DA OLABİLİR

Siyah-beyazlı kulüpten sızan bilgilere göre yeni teknik direktör yerli de yabancı da olabilir. Futbola bakan profesyonellerin yeni teknik adam için kapsamlı bir çalışma yürüttükleri öğrenildi.

BAŞKAN ÇEBİ ADAYLAR ARASINDAN TERCİH YAPACAK 

Çebi’nin yerli ve yabancı olarak kendisine sunulacak adaylar arasından bir tercih yapacağı ileri sürüldü. Çebi’nin daha önce birlikte çalıştığı Şenol Güneş’i veya profesyonel kadronun önereceği bir yabancı teknik adamı seçebileceği savunuldu.

4 YILDA 2 ŞAMPİYONLUK 

Beşiktaş’ta eski başkan Fikret Orman’ın göreve getirdiği Şenol Güneş, 2015-2019 döneminde teknik direktörlük koltuğunda oturdu ve iki kupa kazandı. Siyah-beyazlı takımla 2 kez lig şampiyonluğu elde eden Güneş, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında mutlu sona ulaştı. Kartal, Güneş yönetiminde 2017-2018 sezonunu 4. basamakta kapatırken, 2018-2019’da ise ligi 3. sırada tamamlamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.