Dolar 32,2897
Euro 35,0600
Altın 2.474,24
BİST 10.496,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Abdullah Avcı’nın zirve satrancı

Abdullah Avcı’nın zirve satrancı
16 Şubat 2022 09:49
301
A+
A-

Süper Lig’de açık ara liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın taktik başarısı dikkat çekti.

Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Konyaspor ’u 2-1 yenen ve şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Trabzonspor ’da Abdullah Avcı’nın taktik başarısı da dikkat çekti. Akyazı’da 4-1-4-1 formasyonuyla oyuna başlayan bordo-mavililerde Siopis, savunmanın önünde dinamo görevi görürken, Bakasetas-Visca-Nwakaeme-Abdülkadir Ömür-Cornelius 5’lisi aynı anda sahaya çıktı.

Rakamlara da yansıdı

90 dakikada Trabzonspor adına 2 top direkten döndü, 6 isabetli şut çekildi ve 2’si gol oldu. Ayrıca bordo-mavili takımın engellenen 3 şutu vardı. 6 da isabetsiz şut geldi. Nwakaeme ikinci goldeki asisti, Visca da golleriyle yıldızlaştı. Bakasetas takımı adına en fazla topla oynayan isim oldu. Siopis ise defansif anlamda 8 ikili mücadele kazanma ve 3 top kapmayla oynadı.

Her yerde lider

Süper Lig ’in zirvesinde bulunan Trabzonspor hem iç saha hem de dış saha tablosunda da fark yarattı. Bordo-mavililer, bu sezon Süper Lig’de en fazla karşılaşmada galibiyet alan (18), en fazla puan toplayan (60), en fazla gol atan (44) ve en az gol yiyen (18) iki takımdan biri oldu. Karadeniz ekibi ayrıca en iyi averaj (26), tek yenilgi (1) ve hem iç saha (31 puan) hem de dış sahada (29 puan) zirveye çıkmasını bildi. (Skorer)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.